Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak, hogy nehezebben...

Mit csináljak, hogy nehezebben rúgjak be?

Figyelt kérdés

Nos, az lenne a kérdésem hogy hogyan kerüljem el hogy rosszul legyek?Igazából én még ilyen hulla részegre soha nem ittam magam, nem is célom. De ha kicsit többet iszok, vagy keverem a dolgokat akkor rosszul leszek és rókázok is, ezt azért is van mert a barátaim akikekkel szoktam menni ők jobban bírják azért.Még egyszer mondom nem az célom hogy full részegre igyam magam csak hogy élvezzem a társaságot, zenét kicsivel több ideig.Nektek milyen praktikáitok vannak/mit szoktatok inni ha csak jól akarjátok érezni magatokat? Persze az ilyenekkel tisztában vagyok hogy enni kell előtte,meg ha iszol vizet közbe az sokat segít.Bár egybe nem vagyok biztos valaki azt mondja hogy jó ha jó kis zsíros kaját eszel előtte valaki meg azt mondja hogy az nem jó, ezt tissztázná valaki hogy most akkor hogy is van ez?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 9. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"én még ilyen hulla részegre soha nem ittam magam" - itt az idő :D

én úgy vagyok vele egyébként,hogy ha nem eszek előtte szinte semmit,akkor kevesebb után is sötétség egyből.ha telezabálom magam akármivel,akkor az meg könnyen vissza tud ám jönni.szóval én mindig a középútnál maradok,pl piálás elkezdése után nemsokkal egy-két sajtburger,így hihetetlen mennyiket tudok inni :D

keveréssel meg óvatosan,mi akkor csináljuk ha nincs pénz,de mégis be kell b...ni valahogy.pl egy vodka egy üveg borral keverve szép eredményeket tud produkálni,ugyanakkor a hazajutást nehezíti:DDD

2015. szept. 10. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne igyál annyit, mit a többiek. Ha te nem bírod a piát, attól még ihatsz velük, csak kevesebbet. Pl. amíg ők leöntenek 3 felest, addig te megiszol 1-et. Vagy ha ők pálinkát isznak, akkor te csak bort vagy sört (amiben kevesebb az alkohol), így természetesen lassabban hat, többet meg kell inni belőle, hogy berúgj. Amúgy meg te ismered magad, te tudod, hogy mennyit tudsz inni. Ha három pohár akármi lemegy, de a negyediknél már hánysz, akkor egyszerűen nem veszed meg a negyediket, nem iszod meg, és nem leszel rosszul. Ennyi.
2015. szept. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!