Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Izesitett szensavas viz nem...

Izesitett szensavas viz nem jo ha fogyozok?

Figyelt kérdés
0 calorias
2015. szept. 7. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
A natur miért nem jó?
2015. szept. 7. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

de jó.

Én 2 hónapja fogyózom és diétás colát iszom. Mégis fogytam eddig 11 kilót. Pedig én cola függő vagyok .

2015. szept. 7. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

és enni ettel??vagy csak a colat iszod?

pedig most olvastam egy kutatast,h a light jobban hizlal minta sima cukros cola!

2015. szept. 7. 17:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Sosem voltamegy nagy vízivó bajnok ezert tettem fel a kerdest de a izesitett vizet konnyeb meginni de ha gatol a fogyasba akkor nem iszok
2015. szept. 7. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Hatalmas a különbség az EGÉSZSÉGES életmód meg a fogyás között. Ráktól és AIDS-től is le lehet fogyni, de attól még nem lesz egészséges, csak szétroncsolja a sejteket. Mint ahogyan a kóla is.

Ha megiszol hetente-kéthetente egy félliteres üdítőt (mert ami ízesített, az már üdítő, nem ásványvíz), attól nem lesz semmi bajod. Rendszeresen fogyasztani viszont egészségtelen. Ha valaki tényleg oda akar figyelni, akkor annak meg kell tanulnia édesítőszerek nélkül élni. Ez van. És még egyszer mondom, nem teljes megvonásról beszélek, csak tartani kell a mértéket mindenben.

2015. szept. 7. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 17:30

Igen ettem. A kalóriakeretem 1300 kalória. Egészségesen táplálkozom. Sok zöldség, főként csirkemell, lazac és hal a menüm. Cukrot , tésztás ételeket, kenyeret, pékárukat nem fogyasztok. Mellette edzőterembe is járok.

A diétás cola 0 calóriás.

2015. szept. 7. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3: Mégis hogy a fenébe hizlalna jobban egy 0 szénhidrátos ligt cola, mint egy 1 literre lebontva 111 gr szénhidrátos cucc? :D
2015. szept. 7. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
A cola zero jobb, mint a light
2015. szept. 7. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Kóla szétüti az agyat. Legalábbis az enyémet szétszedte, alig tudok dolgozni.
2015. szept. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!