2/10 anonim válasza:
Egyelőre csak a Heineken Hungária tölti 0,4-es dobozokba a sört (legalábbis a Heinekent, a Gössert meg a Sopronit), az összes többi sör fél literes, de üvegesből pl. szerintem csak a Heineken 4 decis.
4/10 anonim válasza:
Igen, de csak kizárólag a Föld nevű bolygó majdnem akármelyik településének akármelyik boltjában.
5/10 anonim válasza:
Rafináltak, így emelnek árat. A végén már centben mérik a sört, mint a vodkát-
7/10 anonim válasza:
Itt nálunk(Ausztria) még mindegyik 0,5 literes. A Heineken is, Gösser, Kaiser, stb.
8/10 anonim válasza:
Még a cseh sörök nagyjából 0,5 literesek, csak olyat veszek én is, pl. Kozel, Straropramen
9/10 anonim válasza:
Olaszoknák a Birra Morettit 66cl-es üvegben árulják. EZ MÁR A VÉG!!! :D
Amúgy szerintem a Soproni vissza fog részben állni a 0,5l-re, láttam olyan fél literest belőle a Tescoban ami hónapokkal később jár le mint némelyik 0,4-es, azaz később is gyárthatták.
10/10 anonim válasza:
És akkor? A korsót is leviszik 4 dl-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!