Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most hogy pár sör 0,4 dl-es...

Most hogy pár sör 0,4 dl-es lett és ugyanannyi kerül mint előtte, ki az a bolond aki megveszi őket?

Figyelt kérdés
Drágább a 0,4-es Soproni mint a 0,5-ös Kozel! Ez már személyes vélemény, de szerintem a Kozel jobb sör is, az új soproniban már rengeteg kukoricát tesznek és az alkohol tartalmát is lecsökkentették!
2015. aug. 4. 12:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
96%

Az, aki eddig is megvette.

Ha 0.3 dl-es lesz, akkor is meg fogják venni.

2015. aug. 4. 12:48
 2/12 A kérdező kommentje:
de ott vannak a 0,5-ös sörök ugyanannyiért vagy olcsóbban
2015. aug. 4. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt sem értem mi értelme volt ennek.

Minden csökkentenek amit tudnak ,de az ár marad... fantasztikus világban élünk.

Személy szerint ha veszek akkor már én is csak 0.5-öset ,vagy ha kivételesen van minőségi 0.4-be akkor esetleg azt.

2015. aug. 4. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Micsoda komolyan képesek csökkenteni. Komolyan ez szégyenletes, egy gyenge közepes sörért annyit kének, mint egy jobbért és még a mennyiséget is csökkentik. Csodálkozom egyébként, hogy vesznek még az emberek magyar sört.
2015. aug. 4. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Kozelt venném, főleg, hogy azt ihatóbbnak tartom, bár nem vagyok egy sörínyenc, főleg boltban nem, egy belga söröző már jobb hely...

Egy csomó értelmetlen dolgot megvesznek az emberek. Van, aki pénzt ad egészségtelen vackokért, pl. cigaretta... Miért ne vennék meg a kicsi, nem jó sört is?

2015. aug. 4. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Most engem a Soproni meg a Kozel pont hidegen hagy, de ha pl. a kedvenc sörömmel történne ez pl. Paulaner, Coronita, Gold Oxx, Miller stb., ugyanúgy megvenném a 4dl-es verziót is, mert ha egyszer azt a sört szeretem, akkor nem fogok helyette moslék Borsodit inni.
2015. aug. 4. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Paulanert lehet Magyarországon kapni? Ha igen hol? Előre is köszi a választ.
2015. aug. 4. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Van Pesten a MOM-ban egy Paulaner Sörház:). A Tesco-ban és az Intersparban is láttam már, igaz nincs rendszeresen.

[link]

De a sörház nagyon tuti, a kaja is jó.

2015. aug. 4. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért lett 4 decis a sör, mert inkább a mennyiséget csökkentették, minthogy árat emeljenek 5 deciéért. Egyszerű pszichológiai ok, az embereknek jobban számít az ár, mint a mennyiség.

Ugyanez volt egyébként anno a 20 -> 19 szálas cigivel, és a 5 -> 4 centes felessel is.

2015. aug. 4. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz hogy a Kozel 5 decis, de csak 4%-os (sőt a Kozel černy 3,5 fokos csak), mig a Soproni klasszikus, démon és 1896 sorban 4,5;5;5,3%-osak, utóbbi kettő még csak nem is kukoricás. Most akkor melyik is a jobb 200-ért 5 deci Kozel, vagy 4 deci S.1896?
2015. aug. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!