Melyiknek mennyi az alkohol tartalme es jol tudom?
Bor 8-14% alkohol jol tudom?
Sör 0-14% alkohol de a bor erosebb jol tudom?
Pálinka 37,5-84% alkohol ez tuti
Whiskey/Whisky az mennyitol mennyi lehet?
Vodka 35-40% alkohol jol tudom?
Likőrök általában 35%osak jol tudom? 14evesen hany százalékos sörtől rugók be? Ittam egy 4%osat semmi bajom nem volt... Akkor?
Pálinkának 40% az alja.
Whiskynek is 40%-ék max olyan 55%-os lehet.
A vodka alja 37,5%-lék.
Az meg, hogy mennyitől rugszbe nagyon változó.
Bailey's 17%
A campona likőrök 16% ha jol emlékszem.
Vodkák általában 38-40 %
Jim Beam 40%
Sörtől nem valószínű hogy be lehet rúgni, borral vagy töménnyel próbálkozz ha mindenkeppen az a cél.
Után igyál sok ásványvizet mert az alkohol hatására dehidratált lesz a szervezeted
#6 természetesen ittam, de nem szeretem, ha kalasnyikovval állsz fölöttem se innám addig hogy lerészegedjek.
Mentségemre szolgáljon hogy nő vagy ily formán elfogadottabb hogy nem szertem a sört, de vodka jöhet töménytelen mennyiségben, úgy iszom mint az oroszok.
"Sörtől nem valószínű hogy be lehet rúgni"
Ilyet akkor miért írtál le? Ha nem szereted, és nem iszod, akkor tényleg nem lehet, de akkor a pálinkától sem.
Egyébként igen, mennyiség-, ember-, illetve sok egyéb-függő. Pl. attól is függ, hogy éhgyomorra iszol-e vagy sem. Meg ugye az sem mindegy, mennyi idő alatt fogy el az adott mennyiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!