Melyik a legjobb sör márka?
Figyelt kérdés
Kőbányai,Soproni,Borsodi,Aranyászok,Dreher2015. júl. 29. 19:42
11/18 anonim válasza:
A felsoroltak mind magyar szennyvizek. Ha jó sört akarsz olcsón akkor vegyél a akciósan a teszkóba 200 ért carlsberget. Ha magasabb árkategória is játszik akkor valmi kézművest pl fóti keserű méz eléggé ottvan.
13/18 anonim válasza:
15:40 Arra nem gondoltál még, hogy ami egyik embernek nem ízlik az elhet a másiknak igen?
15/18 anonim válasza:
A felsoroltak közül én a drehert választanám, de egyik sem tartozik a kedvenceim közé.
Kedvenceim inkább import sörök pl: DAB, Wernesgrüner, Paulaner, Krusovice, Radeberger, Guinness, de főleg azt szeretem amit én főzök.
16/18 Bajer válasza:
Dreher Bak és egy belga barna sör amit csak 2 decis kiszerelésben láttam és úgy került 600.-ba. Hűtve marhajó volt.
17/18 anonim válasza:
Szavazatokból ítélve valaki nagyon nem szereti a Heinekent :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!