1 vodkanarancsot + mondjuk 2 sört már megérez az ember?
Lesz 1 buli hétvégén, de eddig még csak sört ittam. Nem akarok berúgni, de azért jól akarom magam érezni. Szal mit gondoltok, ennyi pia elég lesz?
14/f
Jó oké kezdjük ott, hogy 14 éves vagy, még szinte gyerek. A szervezeted fejlődésben van, ilyen korban kevés alkohol is rendesen tudja károsítani és pusztítani az agysejtjeid, mert ilyenkor még szaporodnak vagyis csak szaporodnának, növésben vagy, mindened, a szerevid is még nőnek, a májad sem tud nagyobb mennyiségű mérget (igen, az alkohol amúgy az neki) eltűntetni rövid idő alatt a szervezetedből. nem kezdtem bele ahegyibeszédbe, hogy ilyen korban minek kell a bulihoz pia, ha neked ennyire ez kell, de annyira semmi értelme, hogy berúgj mint a szemét, mert gondolom a barátaiddal fogsz együtt bulizni és még istenigazából nem tudtok vigyázni így egymásra!
Szóval elég ha ennyit iszol bőven. Előző voltam.
Én 18 éves koromig nem éreztem szükségét alkoholnak, hogy jól érezzem magam egy buliban. Utána sem, de utána kóstolgattam.
Szóval részemről egy ilyen piaadagtól négykézláb mennék már haza, de a lakótársam például 13 sört megivott egyszer egy éjjel és össze sem folytak a szavai. Igaz, hogy az rekordkísérlet volt, tehát nem iszik ennyit, de neki nem is árt. Elég magas és nagydarab fickó.
Nem ajánlom, hogy keverd az alkoholokat, vagy egyiket idd, vagy másikat. És aztán, ha még mindig úgy érzed, hogy nagyon szeretnél még részegebb lenni, áldásom rá, igyál még sört.
De csipegess közben valami ételt, igyál közben egy-egy pohár szódát vagy vizet. Érezd jól magad!
Én 20 éves vagyok, lány, és nem épp kis darab, mondjuk alkohol szempontból 65 kilósnak felelek meg magasság-súly alapján (a kisebb érték a súly és a méteren felüli magasság közül). Elszoktam az alkoholtól, most ez amit leírtál (rendes vodkanaranccsal, felesből deci üdítővel) épp elég lenne, hogy kelljen mellém egy gardedám-és-testőr. 14,5 évesen londoni kiránduláson kb. 2 sör után gardedám, 6 után testőr kellett.
Igyál csak vodkanarancsot, de mindig te keverd, jó gyengére, akkor folyamatosan iszod, viszonylag sok a folyadékbeviteled, és nem néznek bébinek amiért nem iszol. Ha mégis elég lenne az alkohol, ne tegyél bele semmit, csak döntsd meg felé a vodkásüveget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!