Mennyit érhet ez a 4 puttonyos 34 éves Tokaji Aszú? Képek lent
2015. júl. 5. 19:49
1/12 A kérdező kommentje:
2015. júl. 5. 19:51
3/12 anonim válasza:
Szerintem az már csak dísznek jó.
4/12 anonim válasza:
Semennyit, hacsak nem borospincében vagy egyéb egész évben hűvös, hőingadozásoktól mentes és naptól védett helyen tartottad 34 éven át. Azt pedig kétlem, hogy ez lenne a helyzet...
5/12 anonim válasza:
Ha nem borospincében volt annyi ideig tárolva, akkor az már ecet.
6/12 anonim válasza:
Számolhatod üvegárban (Ha rendesen kimosod!)
7/12 Mojjo válasza:
Sajnos egy négy puttonyosnak tényleg nincs igazán értéke, és szintén sajnos esélyes, hogy ihatónak sem iható már.
8/12 A kérdező kommentje:
állandó hűvös helyen volt tárolva mert még régebben kaptunk 1 rekesszel és 1-t eltettünk emlékbe.
De értem akkor nem igazán ér olyan sokat de ha jól néztem olyan 20 ezer környékén lehet az ára.
2015. júl. 6. 00:40
9/12 Mojjo válasza:
Lehet, hogy árulnak páran 20 ezerért 4 puttonyosat, de aki csak kicsit is ért és érdeklődik a borok iránt, az nem fogja megvenni, nem csak 20 ezerért, de 2 ezerért sem. Sajnos egy akárhány éves 4 puttonyosnak nincs valós értéke, és a hűvös hely ellenére jó eséllyel már nem iható. Ettől függetlenül borhoz nem értő ember lehet megveszi, de sok esélyt nem látok rá - borhoz nem értő emberek szerintem nem vesznek ilyesmit.
Ajánlom ezt a cikket, de legalább a címét és első mondatát:
10/12 anonim válasza:
Jobb híján még 20-30 évig el kell tenni, akkor már lehet maga a cimke és az üveg miatt fog valamicskét érni, így jelenlegi állapotában még az is jobb megoldás ha meghagyod dísznek vagy épp megiszogatjátok ha még ízre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!