Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borigo vagy Vince bor magazin...

Borigo vagy Vince bor magazin az agilisebb?

Figyelt kérdés
En altalaban ezt a ket magazint szoktam venni! Erdekes cikkek vannak mindkettoben szamomra, de kivancsi lennek masok velemenyere is!

2015. jún. 24. 17:26
 1/4 Mojjo ***** válasza:

Nem hiszem, hogy itt a gyakorikérdéseken bárki olvasna nyomtatott borsajtót. Még én sem teszem. Ami azt illeti a Borbarát magazin megszűnésével a független és színvonalas magyar nyomtatott borsajtónak nagyjából vége is lett. A Borbarát egy meghatározó, mindenképpen magyar bortörténeti jelentőségű magazin volt, kár érte. (Mondjuk sok szerzője immár borászkodik, köztük Alkonyi Laci is, ami nem egy rossz váltás :) )

Vannak remek blogjaink (borrajongó, művelt alkoholista, táncolómedve, wineflow), vannak rendezvényeink, ahol lehet találkozni a borászokkal (na meg a pincék is persze), vannak portáljaink (bor.mandiner, boraszportal). Összefoglalva én személy szerint egy olyan szintű, színvonalú, meghatározó és véleményformáló erőt képviselő magazin nélkül, mint a Borbarát volt, én nem látom értelmét annak, hogy a nyomtatott sajtóra költsek.

2015. jún. 24. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Heloka:D! Valahogy ereztem, hogy te mozdulni fogsz a kerdesre, aminek orulok, mert ujbol adtal, olyan infokat, amiket eddig nem ismertem! Tancolomedve, mandiner.bor... So many thx! En bizza veszem a borsajtot, mikor megyek videkre pestrol vonattal, mindig veszek olvasni, meg a ferihegyi relayben is mindig bormagazint veszek:D a borigo-ban kifejezetten szeretem, hogy valahogy mindig felbukkan az, hogy a Jackfalls, milyen jo borokat csinal;)! A vince meg kalauzol az egetett szeszek vilagaban is, valszeg igazad van, hogy egyik sem fuggetlen, de en ha otthon elnek (es anyagilag megengedhetnem!) biztos mind2ore elofizetnek!
2015. jún. 24. 18:00
 3/4 Mojjo ***** válasza:

Ha segítettem, akkor azért egy rövid listát összedobok a boros blogokról, amiket szoktam olvasni:

- Borrajongó: [link]

- Művelt alkoholista: [link]

- Művelt alkoholista archív: [link]

- Táncolómedve: [link]

- Bordogság (archív, a szerző azóta a borrajongó stábját erősíti): [link]

- Wineflow: [link]

- A bor meg én: [link]

Leginkább ezeket. Tartalomra, frissítés gyakoriságra én a borrajongót kedvelem leginkább.

"a borigo-ban kifejezetten szeretem, hogy valahogy mindig felbukkan az, hogy a Jackfalls, milyen jo borokat csinal"

Ezt saját tapasztalattal is meg tudod erősíteni?

2015. jún. 24. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, egy borukat sem probaltam meg, de a borigo tulajdonos-foszerkesztoe ez a boraszat:D igy gondolom, minden szerkesztonek illik dicserni a fonok pincejet;)
2015. jún. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!