Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit jelent pontosan az hogy...

Mit jelent pontosan az hogy valaki zugivó?

Figyelt kérdés
Beszéltem barátnőmmel és mondtam neki, hogy tulajdonképpen nem is tud a családom arról, hogy szoktam inni és azt válaszolta rá, hogy zugivó vagyok. De az azt jelenti, hogy úgy iszik otthon az ember, hogy nem tudnak róla, nem? Én viszont nem itthon szoktam. Szóval akkor mit is jelent pontosan az, hogy valaki zugivó? :D

2015. jún. 12. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt jelenti, hogy titokban, rejtve iszik. Az, hogy hol az szerintem mindegy.

Ha a férj a kocsmába iszik, miközben az asszony úgy tudja, hogy falat fest, akkor zugivó. Csak aztán kiderül, hogy a festéktől nem rúg be az ember.

2015. jún. 12. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van a ismerös, aki szégyenli, és rendszeresen jár a garázsba. Persze tudja mindenki, mikor megy ki azért, de sosem csinálja nyiltan.
2015. jún. 12. 12:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2015. jún. 12. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Azokra mondják, akik társaság nélkül, az ismerőseik tudta nélkül isznak
2015. jún. 12. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azokra mondják, aki zugot iszik. :-))
2015. jún. 13. 12:06
 6/6 anonim válasza:
zugivó általába az aki rejtve iszik. pl pincébe,spájz
2020. jan. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!