Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fog még rehabilitálódni a...

Fog még rehabilitálódni a gyomrom?

Figyelt kérdés

Olyan 3 hónapja volt egy kisebb balesetem az itallal és lényegében ájulásig ittam magam plusz minimum egy óráig hánytam (persze emlékezetkiesés is társul mindehez). Előtte semmi bajom nem volt a piával. Azóta háromszor voltam bulizni, de nem mertem pár felesnél és koktélnál többet inni, mert éreztem, hogy visszajönne egyből. Így persze kicsit unalmas a buli. Gondolom a szervezetem emlékszik még a múltkori malőrre. Legutóbb már egy vodka-kólától (amiben egyáltalán nem lehetett érezni a vodkát) elkezdtem émelyegni.

Kérdésem az lenne, hogy ez szép lassan el fog múlni? Mert nem érzem, hogy enyhülne. Veletek volt már ilyen? Mennyi idő mire újra jól tudom érezni magam a piától? Köszi előre is!

2015. jún. 8. 00:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Kort elfelejtettem: 19/F.
2015. jún. 8. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Ki kell kisérletezni melyim piát nem ütötted ki:) A helyedben nem pancsolt szarokat próbálgatnék (vodka kóla wtf)

Inkább sör fröccs, igazi pálinka

2015. jún. 8. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:
kb. 6 éve én is ilyen hányós-emléekezkiesősre ittam magam, azóta nem bírom a töményet meginni, már a szagától hánynék. Szal azóta csak sört iszom
2015. jún. 8. 01:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatból kiindulva, ami egyszer kinullázott, annak a szagától is rosszul vagyok. Kezdődött a whiskyvel - szerettem tisztán, egyszer k.o volt, azóta megnyalni se tudom émelygés nélkül...aztán Jägerrel mégdurvábban, az konkrétan azóta lift járat...egy apró korty, ahogy leér, jön vissza..nem erőltetem. Vodka soha nem volt gond, se tequila, sör stb..hanyagold a pancsoltakat, mint.pl. Olcsó whiskey, tele van bszva aromával...egy olcsó vodka alapból nincs annyira elrontva,könnyebben csúszik....teszteld mi esik jól! Mindegy mit iszol, ha lehet akkor keverjed üdítővel, leginkább ne szénsavassal..a rostos, 100% cuccok finomak és nem keveredik a gyomrod annyira..+ ne igyál többfajtát...bor+pálinka kombón kívül nem nagyon van dolog ami passzol...talán a sör mehet mindenhez, de a bubi miatt most még ne erőltessed... + minden ivás előtt egyél rendesen. Ha pedig bevállalós vagy, az én tuti tippem a sajt v. tejföl buli előtt...egy kanál 20% tejföl és nincs savam...remélem segítettem :) 24F
2015. jún. 8. 01:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért akarod a szervezetedet szánt szándékkal tönkre tenni?

Igyál tejet!!! Az való még neked!

Próbáld ki, az ellen nem fog tiltakozni a gyomrod!

2015. jún. 8. 07:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nekem visszajönne egyből az a pia amitől már egyszer nagyon szarul voltam, akkor majdnem semmit nem ihatnék. Én általában sok mindent összeiszok egy bulin, és eddig a legnagyobb rosszulléteim a sör, bor, pálinka, vodka, jager, meg vodka, hubi, jager, pálinka, portorico 60, abszint, sör, és jager, sör kombinációktól voltak, mégis ezek bármelyikét szívesebben megiszom mint a tequilát vagy a gint amiktől még soha nem rúgtam be túlzottam de az ízüktől már hányingerem van józanul is. A jager mai napig a kedvenc piám pedig szinte mindig ott volt olyankor mikor rosszul lettem, a sört szintén nagyon szeretem, ilyenkor akár szomjoltásra is csúszik mint a víz. Azért egy próbát megér hogy más piákkal próbálkozol mint amitől oly rosszul lettél, de ez nem mindenkinél válik be, nálam legalábbis nem így volt.
2015. jún. 8. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez így marhaság.Valószínűleg nem bírod a piát. Ha korábban gond nélkül iszogattál nagyobb mennyiséget, akkor egy berúgástól ez nem fog változni. (1-2 nap alatt ki kéne heverni). Mindenkinek máshol mozog az a toxikológiai határ, ahol már nincs önkontrollja, hányás jön stb
2015. jún. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!