Mit tegyek hogy ne égjek be?
Figyelt kérdés
lesz egy ilyen 24 órás foci.(suliba) és a barátnőmmel kitaláltuk hogy viszünk be piát.(vodkát)
MEnnyi az amitől még nem rugok be? nem akarok berugni de leégni se h nem iszok. hogy csináljam h iszok de nem rudok be max tettem picit??? Segitsetek.Hülye válaszokat rohadtul nem kérek.
2010. febr. 27. 18:03
1/8 anonim válasza:
Vagy eszel mellé rendesen,főleg sajtos dolgokat,vagy időnként mész hányni.
2/8 anonim válasza:
Mindenkinél más az a határ amitől nem fog berugni..
Szóval szerintem keveset igyál, és egyél sajtos dolgokat, és kenyeret! mert az felszívja :)
és télleg ne igyál sokat, mert sztem is gas h ha egy csaj full részeg :s
3/8 anonim válasza:
Keverd be a vodkát Fantás üvegbe fantával és max 2 dl -t tegyél beleha ketten isztok az fejenként 1-1 deci attól jól lesztek de nem lesz semmi vész!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Nem nem vagyok az:D
2010. febr. 27. 18:35
6/8 anonim válasza:
keveset igyál. Ha ügeből iszol, csinálj úgy mintha innád, de közben meg nem (érted, szóval csak úgy csinálsz). Én már kíméltem meg így magam attól, hogy nagyon berúgjak.
7/8 anonim válasza:
egyél vmi zsírosat, akár zsíros kenyeret
8/8 anonim válasza:
Én is szeretem a piát, de sportolás közben nem szabad berúgni mert abból lesz a szép BALESET! B@sszatok be utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!