Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek hogy ne égjek be?

Mit tegyek hogy ne égjek be?

Figyelt kérdés

lesz egy ilyen 24 órás foci.(suliba) és a barátnőmmel kitaláltuk hogy viszünk be piát.(vodkát)

MEnnyi az amitől még nem rugok be? nem akarok berugni de leégni se h nem iszok. hogy csináljam h iszok de nem rudok be max tettem picit??? Segitsetek.Hülye válaszokat rohadtul nem kérek.

2010. febr. 27. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy eszel mellé rendesen,főleg sajtos dolgokat,vagy időnként mész hányni.
2010. febr. 27. 18:10
 2/8 anonim válasza:

Mindenkinél más az a határ amitől nem fog berugni..

Szóval szerintem keveset igyál, és egyél sajtos dolgokat, és kenyeret! mert az felszívja :)

és télleg ne igyál sokat, mert sztem is gas h ha egy csaj full részeg :s

2010. febr. 27. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Keverd be a vodkát Fantás üvegbe fantával és max 2 dl -t tegyél beleha ketten isztok az fejenként 1-1 deci attól jól lesztek de nem lesz semmi vész!
2010. febr. 27. 18:18
 4/8 anonim válasza:
csak nem refis vagy?:D
2010. febr. 27. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Nem nem vagyok az:D

2010. febr. 27. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
keveset igyál. Ha ügeből iszol, csinálj úgy mintha innád, de közben meg nem (érted, szóval csak úgy csinálsz). Én már kíméltem meg így magam attól, hogy nagyon berúgjak.
2010. febr. 27. 18:56
 7/8 anonim válasza:
egyél vmi zsírosat, akár zsíros kenyeret
2010. márc. 1. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a piát, de sportolás közben nem szabad berúgni mert abból lesz a szép BALESET! B@sszatok be utána!
2010. márc. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!