Miért esik jobban korsóból a sör?
Figyelt kérdés
Miért???2008. aug. 30. 18:23
1/9 anonim válasza:
nekem spec dobozból jobban esik.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem esik jobban mert alig birom el :D Üvegből a legjobb.
3/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a sört, de a kóla pl. csak üvegből esik jól, pohárból nem. Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy a sör a korsóban jobban habzik?
4/9 anonim válasza:
Szerintem gusztusosabb és szebb "látványt" nyújt!
5/9 anonim válasza:
Nekem is a dobozos és az üveges sör izlik jobban, szigorúan dobozból vagy üvegből. Miért? Pontosan azért, mert több szénsavat tartalmaz, mint csapolt sör. A cólát is csak üvegből vagyok hajlandó meginni. Tehát valószinű Te nem szereted a szénsavat.
6/9 anonim válasza:
mert a korsó nagyobb mint az üveg és ha már sokat ittál, könnyebb megfognim ja és van füle is, ami segít, hogy ne ejtsd el!!!!!!
7/9 anonim válasza:
Azért, mert nagyobb a sávszélessége a korsónak(jobban jön :) ) és szebb is szerintem. :)
8/9 anonim válasza:
szerintem azért, mert a korsónál nincs az a bugyogás mint egy üvegnél, vagy egy doboznál, hanem fel tudod hajtani ahogy a kedved tartja, vagy a gyomrod. Nekem spec sokkal jobban esik korsóból, mert hangulatosabb, és megjön tőle a kedved a sörözéshez, mert nem egy konzervet kortyolgatsz, hanem egy jó korsó sört :P
9/9 anonim válasza:
Mert korsónál nagyobb a szaglófelület, így jobban érzed az ízeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!