Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan is van ez? Miért nem...

Hogyan is van ez? Miért nem lehet tudni?

Figyelt kérdés
Ugyebár tudjuk, hogy vannak hitvány minőségű boroktól kezdve a legjobbig mindenféle remek borok, de amit nem értek, hogyan készülnek ezek a "pancsok". Egy házibor, egy minőségi termék egy igazi Tokaji, vagy egy Egri bor talán még a hagyományos módon készül, de ezek az olcsó rossz minőségüek hogyan? Gondolom gépekkel stb. De kitudna arra pontos választ adni, hogyan és miből? Akárkit kérdezek, senkisem tud választ adni és nagyon érdekel. PL: Egy 2Literes aszatali bor ami 300ft, hogyan készül? Komoly válaszokat szeretnék!
2010. febr. 23. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdetnek az alapok:

[link]


[link]

2010. febr. 23. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosan hallottál már pancsolt borokról.Ezeket a borkészítés során kimaradt seprűből,törkölyből cukor és víz hozzáadásával készítik.

Régebben a homoki borokat pl.Badacsonyba vitték.Ott feljavították a márkás borokból készült esszenciával,és márkás borként adták el.

Ma nem tudom,hogy ez így működik-e még? Ha igen,akkor biztos nem beszélnek róla sehol.

2010. febr. 23. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!