Nyugat-Európában van ismert Magyar sörmárka?
találtam egy idevágó cikket:
"Magyar sör készül meghódítani Angliát
Az angliai magyar diaszpórára építene a Dreher. A vállalat termelésének máris 11 százalékát teszi ki az export."
teljes cikk: [link]
Francia barátaim két évig éltek Magyarországon a munkájuk miatt, és tényleg nagyon szerették a Dreher-sört.
Franciaországban azonban keresve sem találni ilyet, hírét sem hallották.
Ha valamire nincs igény, hiába jó, mert nyilván van jobb is, és ha nem keresnek valamit (nyilván azért, mert nem ismerik), akkor a szakemberek nem fognak rendelni belőle.
"Európa legnagyobb zenei fesztiváljának(Sziget, és igen nagyobb valamivel mint a Tomorrowland) első számú söre"
Az elöfordulhat, hogy a "legnagyobb zenei fesztivál" . ezt nem tudom, mert nincsenek róla adatok.
De az biztos, hogy Magyarországon kívül nem ismert rendezvény, max a keleti országokban ismerhetik még.
"biztos, hogy Magyarországon kívül nem ismert rendezvény, max a keleti országokban ismerhetik még."
Tévedsz, kedves utolsó, Franciaországban ismerik és számontartják a magyar Sziget-Fesztivált.
Nagyon sok francia fiatalt (és kevésbé fiatalt) ismerek itt, akik rendszeresen járnak oda.
Bár az utóbbi években mintha kicsit eldurvult volna a dolog, nem tudom, miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!