Amerikában melyik whisky a legnépszerűbb?
Ott is a Jack és a Jim megy a legjobban. Ott is milliók élnek, akik a milliárdos marketing miatt azt hiszik, hogy a többit nem is érdemes megkóstolni...
A drágább Jim Beam-ek egyébként teljesen korrektek az árkategóriájukban (Rye, Choice, Black, bár a Devil's Cut nekem nagyon erőltetett volt), illetve a fehér sem kimondottan rossz, csak nagyon nyers, ezért aki nem egy bourbon-veterán, az nehezen tudja értékelni.
Egyébként kimondottan érdemes megkóstolni bármelyik amerikai márkát, csak az ilyen túlárazott sajátmárkás gagyikat kerüld, mint pl. a tesco Old Virginia bourbon. (Ez is valódi amerikai bourbon, csak nem jó.)
A Buffalo Trace pl. szerintem az egyik (vagy akár a) legjobb az árkategóriájában. A Wild Turkey-ből a Rare Breed változatot kóstoltam, az is finom, csak nekem túl ízetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!