Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Haverom segg részeg, micsinájak?

Haverom segg részeg, micsinájak?

Figyelt kérdés
haverom kicsit jóval többet ivott a kelleténél, micsináljunk vele? jmi t etessek? itasak vele? detox kizárva:S help pls
2010. febr. 20. 22:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
itass vele sós vizet! meg ásványvizet...ilyesmik...
2010. febr. 20. 22:46
 2/23 anonim ***** válasza:
97%

Ne etess vagy itass vele semmit, még félrenyeli és megfullad. Esetleg kávét, ha hajlandó meginni. Figyelni rá, hogy ne csináljon hülyeséget, aztán hagyni, hogy kialudja magát.

Lavórt lehet mellé rakni, de úgyis mindenhova hány majd, csak oda nem.

Olyan meg nincs, hogy detox kizárva, mert ha egy bizonyos szinten túl részeg, csak ott tudnak segíteni rajta.

2010. febr. 20. 22:47
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Mert a kávét nem nyelheti félre!! Igenis itass vele sós vizet! Attol legalább hányni fog,és had igyon jo sok ásványvizet,attol jobban fogja magát érezni! Mosdasd meg,vagy zuhanyozzon le! Attol nem lesz semmi baja!!!!!
2010. febr. 20. 22:51
 4/23 anonim válasza:
100%
figyu..egyszerűen csa figyelj rá hogy ne csináljon baromságot..lehet hogy amugy nem hányná ki de ha mégis akkor azt várd meg aztán hidegzuhany egyebek
2010. febr. 20. 22:54
 5/23 A kérdező kommentje:
az a baj, h annyira elvan, h nem tud magáról, fexik a fürdőszobába, és nem hajlandó semmit elfogadni:S hogyha levinném egyx óra mulva megfuttatni az jó lenne szerintetek?
2010. febr. 20. 22:57
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Megfuttatni??? Azt meg minek? Szerinted tudna így futni?? Ez vicces....

Hagy ott,majd egy idő után jobban lesz akkor magától!

2010. febr. 20. 22:58
 7/23 anonim válasza:
100%
hát lehet...az előző vagyok közbe utána néztem valaminek ami még régebbről megmaradt afejemben hátha segít valamit idézem:"Másnaposság ellen nagyszerû megoldás egy pohár mézzel édesített banános tejturmix. Helyreállítja a vércukorszitet és megnyugtatja a háborgó gyomrot." mellesleg a banán állítólag segít az elalvásban is ugyhogy szrintem ezt nyugodtan kiprobálhatod ha már kicsit kijozanodott(:...szerintem a legjobb ha egyenlőre hagyod...ha teljesen k.o. akkor ugyse tudsz vele semmit csinállni..csak figyelj rá nagyon oda...(szerintem ez most a legjobb dolog amit ilyenkor egy ilyen jó haver tehet(:)
2010. febr. 20. 23:00
 8/23 anonim ***** válasza:
Öcsém hagyd úgy ahogy van !
2010. febr. 20. 23:01
 9/23 anonim ***** válasza:
Csak nézz rá ne legyen semmi para.
2010. febr. 20. 23:02
 10/23 anonim válasza:
igen megfuttatni a hidegben...az haggyán hogy ha addig nem hányt lehet hogy a futás rásegitene, de izzadis..bárnemtom lehet hogy csak én gondolom hogy ez jóxD
2010. febr. 20. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!