Mennyi alkoholt 'bírtok? '
nem tudom :D
eddig ami a legnagyobb mennyiség volt, az egy pohár jäger és egy baileys. egymás után, 3 óra "szünettel". de nem is lett jobb kedvem se :D
14/L
(szilveszterkor volt)
általában egy kisüveg vodkanarancs, vagy félüveg fütyülős vagy bármilyen hasonló mennyiségű tömény. Borból pedig változó.
Amúgy az egész függ attól hogy mennyit ettem aznap stb.
15/L
Pár pohár bor simán lemegy, és még csak kótyagos sem leszek. De inkább nem feszegetem a határaim - amúgy sem járok "össznépi bulikba", szórakozóhelyekre, inkább csak baráti társaságokban iszogatok, fincsi, minőségi borokat, mikor kártyázunk, vagy ilyesmi, de mindig ott van a bátyám is, szóval esélyem sem lenne arra, hogy részeg legyek. :) Egyszer volt olyan, hogy kaptam pálinkából egy picit többet a kelleténél... Akkor is csak szédelegtem, de semmi komoly. :) Nagyon visszataszítónak tartom, ha egy lány leissza magát a sárga földig, és full részeg... Meg lehányja azt akivel épp táncol... Sajnos vannak ilyen ismerőseim, akik ráadásul szintén az én korosztályom gyarapítják (tehát 13-14-15 évesek), sőt...olyanokat csinálnak, hogy csak tartom a szám. Én speciel egyáltalán ne szeretnék ilyen lenni, és van is pár elvem - nincs részegség (max ha már benő a fejem lágya, de akkor is csak kivételes esetben:D), nincs cigi, és nincs fenékkidobós pasizás. Elkurvulás ellen. :D
14 és lány. Kiábrándító, igaz? :D
7-8 portó (60 fokos) körül van a képszakadáslimit, páleszből, tekilából kicsit több.
17/F
Attól függ miből!
Egy üveg vodkát simán bevágok egyedül (narancslével).
2-3 üveg bort kólával.
6-8 sör.
23L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!