Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi alkoholt 'bírtok? '

Mennyi alkoholt 'bírtok? '

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek, ha lehet.kiváncsi vagyok :) köszönöm
2010. febr. 20. 20:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút semennyit. Egyszer ittam meggylikört borzasztó rosszul lettem tőle. Igen és egy pohár pezsgőt, na attól is. Lemondtam az alkoholról 4o/nő
2010. febr. 20. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

nem tudom :D

eddig ami a legnagyobb mennyiség volt, az egy pohár jäger és egy baileys. egymás után, 3 óra "szünettel". de nem is lett jobb kedvem se :D

14/L

(szilveszterkor volt)

2010. febr. 20. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

általában egy kisüveg vodkanarancs, vagy félüveg fütyülős vagy bármilyen hasonló mennyiségű tömény. Borból pedig változó.

Amúgy az egész függ attól hogy mennyit ettem aznap stb.

15/L

2010. febr. 20. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó. Néha sokat iszok, és nem lesz bajom, máskor meg kevéstől is sok bajom lesz. Amitől egyszer képszakadásom volt: Kb 3dl házi pálinka, 1dl jager, pár pohár pezsgő, bor, whiskey, meg amire még nem emlékszek.. igaz, akkor vagy 2napig nemvolt utána étvágyat.. azt nem ajánlom senkinek:)
2010. febr. 20. 21:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Pár pohár bor simán lemegy, és még csak kótyagos sem leszek. De inkább nem feszegetem a határaim - amúgy sem járok "össznépi bulikba", szórakozóhelyekre, inkább csak baráti társaságokban iszogatok, fincsi, minőségi borokat, mikor kártyázunk, vagy ilyesmi, de mindig ott van a bátyám is, szóval esélyem sem lenne arra, hogy részeg legyek. :) Egyszer volt olyan, hogy kaptam pálinkából egy picit többet a kelleténél... Akkor is csak szédelegtem, de semmi komoly. :) Nagyon visszataszítónak tartom, ha egy lány leissza magát a sárga földig, és full részeg... Meg lehányja azt akivel épp táncol... Sajnos vannak ilyen ismerőseim, akik ráadásul szintén az én korosztályom gyarapítják (tehát 13-14-15 évesek), sőt...olyanokat csinálnak, hogy csak tartom a szám. Én speciel egyáltalán ne szeretnék ilyen lenni, és van is pár elvem - nincs részegség (max ha már benő a fejem lágya, de akkor is csak kivételes esetben:D), nincs cigi, és nincs fenékkidobós pasizás. Elkurvulás ellen. :D

14 és lány. Kiábrándító, igaz? :D

2010. febr. 20. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:

7-8 portó (60 fokos) körül van a képszakadáslimit, páleszből, tekilából kicsit több.

17/F

2010. febr. 21. 00:28
 7/16 anonim ***** válasza:

Attól függ miből!

Egy üveg vodkát simán bevágok egyedül (narancslével).

2-3 üveg bort kólával.

6-8 sör.

23L :)

2010. febr. 22. 00:26
 8/16 BeerHunter ***** válasza:
Bár nekem a sör nem alkohol, de egy jobb buliban 20-22 söröcske simán lecsúszik, ha csak azt iszok (márpedig általában csak azt iszok:). Hát felessel úgy vagyok, hogy ha nem karcos, meg finom, és nem áll föl a szőr tőle a kezemen, akkor jöhet pár. Borból egy olyan 2-3 liter, ha finom:) 21/F
2010. febr. 23. 13:50
 9/16 anonim válasza:
Whisky!!!! 0.5L és halhatatlanság!
2010. febr. 24. 21:07
 10/16 anonim válasza:
10L sör/buli???? Hát milyen hólyagod van neked?:D
2010. febr. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!