Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bérfőzdében lehet 65-68 fokos...

Bérfőzdében lehet 65-68 fokos pálinkát főzetni?

Figyelt kérdés

Meg tudják csinálni, hogyha ilyet kérek? És ez körülbelül mennyibe kerülne literenként?

Hány liter lenne 100kg szilva-, vagy barackcefréből?

Köszönöm!


2015. ápr. 7. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Azt a mindenit , nem vagy semmi :D!
2015. ápr. 8. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
magyar absinthe ? * :D
2015. ápr. 8. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
És ki lesz akkora állat, hogy megigya? Menő, meg minden, de már a 2. felest sem kívánná az ember hidd el. :D
2015. ápr. 8. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 Phoney ***** válasza:
100%

Tudni tudják, mivel szakszerű főzéssel a pálinka gyakran ilyen erős (vagy akár erősebb), mielőtt felhígítják. A kérdés az, hogy kiadják-e hígítás nélkül, mert emlékeim szerint nem szabad.


100 kg szilvából átlagosan 7, barackból 6 hLf pálinka lesz, ami 65%-osra leosztva 4 és fél, illetve 4 litert jelent.

2015. ápr. 8. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék rá, hogy miért szeretnél ilyen erős pálinkát főzetni, nem fogod érezni az aromáját.
2015. ápr. 8. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)


Azért, mert ha ismerősnél járunk vidéken, akkor mindig ilyennel szokott kínálni és szerintem nagyon jó. Viszont ők maguk csinálják otthon, ezért kérdeztem, hogy a főzdében megcsinálják-e, ha így kérem.

2015. ápr. 9. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Megcsinálják. Sőt! Meg is kérdezik, hogy mennyire akarod befokolni.
2015. ápr. 11. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!