Manapság miért gondolkozik egyre kevesebb ember így?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok falusi családból és folyamatosan azt látom hogy kortársain egyre igénytelenebbül isznak. Jómagam ismerek számtalan alkoholra vonatkozó íratlan szabályt és ezek közül a legtöbbet be is tartom ez számomra megnyugvást jelent nem tudom miért. Egyre inkább azt látom hogy semmilyen töményet nem hajlandóak kísérő nélkül meginni pedig pl a jó pálinkát semmivel nem szabad felönteni mert csak tisztán jön ki az íze, vagy például egy jó minőségű bort vagy viszkit is fel akartak önteni kólával az ismerőseim és alig tudtam lebeszélni róla őket. Én például a kevert piák közül szinte semmilyet nem tudok meginni mert azonnal kihányom azt is amit meg se ittam kivéve a fröccsöt bármilyen formában (hosszúlépés házmester kis- és nagyfröccs stb) de innen faluból senkit nem ismerek aki nagyon keverni szokott az (kicsit sztereotíp de) szinte kivétel nlkül városi. Szerintetek miért van az hogy az ilyen amberekből kiveszett az érték az alkohol iránt?2015. márc. 29. 20:43
1/6 anonim válasza:
Szimplán nem mindenki bírja annyira az alkoholt. De engem akkor is idegesít, mikor kortársak újságolják másoknak, hogy mennyire berúgtak, milyen rajcsávók stb. azt közben ilyen lightos kevert katyvaszokat ittak. Aztán bezzeg megitatok velük egy jó 60fokos házit, öklendeznek tőle mert nem tudják meginni.
2/6 anonim válasza:
Ja meg a divat. Manapság főleg az ilyen piák menők.
3/6 anonim válasza:
Fiatalon én is mindig keverve ittam mindent,mert tisztán nem bírtam,az érzés meg kellett a fejemnek.Most már nem annyira,a borokat tisztán iszom,pálinkát úgy hogy utána kell egy kis vizet innom rá.
4/6 anonim válasza:
én mindent keverek amit találok, csak hogy új ízeket tapasztaljak. (ha pálinka viszki meg valami más gatyaszaggató van akkor azokat keverem össze)
5/6 anonim válasza:
Italt ritkán keverek, ha keverek akkor annak nyomós okai vannak, pl.:az a 2 liter bor ami az asztalon van 600 forintot ér. Viszont kísérőt a legtöbbször iszok, egyszerűen én így szeretem. Annak ellenére, hogy a kevert italokat nem kedvelem, pénteken életemben először megkóstoltam a Bacardi-kólát, kifejezetten ízlett, és ezeknek az italoknak is megvan a helyük, egy fiatalos társaságban, "romkocsmában" üldögélve, lassan iszogatva, ezeknek is lehet élvezeti értékük.
6/6 anonim válasza:
Hát a 60 fokos pálinkának semmi értelme nincs. Az ízét nem érzed, csak az ereje miatt meg ihatna az ember akkumlátorsavat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!