Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol találhatom meg, hogy...

Hol találhatom meg, hogy Magyarország hova exportálja illetve honnan importálja borait és milyen mennyiségben?

Figyelt kérdés
Számos szakirodalmat végigböngésztem, és mindenhol azt írják, hogy KSH alapján szedték az adatokat. Akárhogy is keresem, nem találok a KSH-n erről adatokat. 1999-2013 közötti adatok kellenének.

2015. márc. 26. 13:40
 1/2 Trafó1 ***** válasza:
Hívd a navot
2015. márc. 26. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A boltok polcain a saját észrevételeim alapján mostanában a borok 98%-a magyar. Ezen kívül a leggyakoribb ,,Európai közösségból származó bor'' ez jellemzően olasz hulladékot jelent, idén kicsit változott a helyzet, a magyar hulladék olcsóbbra sikerült, ezért ez van a kannában, ezen kívül importálunk chilei, normális olasz, francia, és spanyol borokat. Az export nem tudom merre megy pontosan, de ausztriában például láttam magyar bort a polcokon.
2015. márc. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!