Miért csal minden vendéglátóipari hely az alkohollal?
Vastagabb üveget adnak (kevesebb fér bele), alkoholt vizezik, cserélik vagy a szívószálas trükk, stb...
Nem bírom annyira a piát, de ha elmegyek egy helyre akkor 6 viszkikóla lehúzása után sem érzik semmit! De ha veszek a teszkóban egy johhnyt és abból csinálok egy becsületes viszkikólát akkor egy után már fejreállok.
Megkérdezted, hogy mennyi kólába mennyi vhisky-t tesznek? Otthon ugyanezt a mennyiséget kiméred? És ugyanannyi idő alatt is iszod meg ugyanazt a mennyiséget?
Ugye ezekre nem gondoltál, csak vádaskodsz...pedig még az is meghatározó, hogy előtte mit és mikor ettél.
Mivel az alkohol is drog így a kereskedő ugyanúgy viselkedik mint egy dealer. A speed-et felütik hintőporral vagy koffeintablettával, a whiskey-t vizezik. A kereskedő érdeke az, hogy minél kevesebb hatóanyagból (jelen esetben az etanol) minél több késztermék legyen amit eladhat. Mert így keresnek rajta többet egész egyszerűen. Ami ugye azért elég pofátlanság azok után, hogy egy "igényesebb" (értsd: nem hörög a hatvanéves májkómás Józsibácsi a sarokban) amúgy is 150-200%-os haszonnal árulják a töményeket.
A whiskey-vel kocsmában nincsenek jó tapasztalataim nekem se, talán (mivel az az egyik legdrágább pia) azt vizezik a legtöbb helyen. Ráadásul egy jeges viszkikólára ráfoghatják, hogy elolvadt a jég azért vízízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!