Ezek közül te melyik alkoholt vennéd meg?
Figyelt kérdés
Smirnoff Red 0,7 l - 4240 Ft
Red Label 0,7 l - 4240 Ft
Ballantine's Finest - 4240 Ft
Tullamore Dew - 4850 Ft
Metaxa 5* - 4540 Ft
Bailey Original - 4855 Ft
2015. márc. 17. 15:21
4/10 anonim válasza:
Szeretem a töményet is,de a vodkát,whisky-t pont nem annyira szivlelem,Metaxa-t még nem is ittam,szóval Bailey's.
5/10 anonim válasza:
Attól függ mire kell... otthon iszogatni Bailey´s mert imádom, nagyon finom. Viszont buliba Smirnoff. Whiskeyt nem iszok, Metaxától ha berúgsz annak tuti hányás a vége :P
6/10 anonim válasza:
Smirnoff,Bailey's jöhet bármikor.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom melyik boltban vannak ezek az árak ,de nem vásárolnék ott,nálunk egy boltban a bailey's ajándék pohárra 3300 Ft,a red label 3200,smirnoff meg 3400.
9/10 anonim válasza:
Hallod, utolsó, ha nem pár éve jártál a boltban, akkor a helyedben az összes ajándékpoharas Baileyst megvenném! legrosszabb esetben is 4ezerért továbbadhatod.
10/10 anonim válasza:
8-as ha abban a boltban még most is ennyibe kerülnek a piák akkor az tavalyi készletről van még. 1 hete még én is láttam intersparban 0.5-ös Jamesont 2900-ért. Azt is karácsonykor akciózták le és azóta sem fogyott el eddig, ha elfogy tuti vagy 5000 lesz, a 0.7-es már 6500Ft mellette. Tényleg kb. ikyen árak vannak most amiket a kérdező írt, de nekem annyiért egyik se kéne, inkább akkor 0.7 Jager 3500 körül, most akciós több helyen is. Ha mégis azok közül kell válasszak, akkor Smirnoff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!