A koktélos gyümölcsöket beáztathatom stroh80 rumba? Mennyi ideig álljon benne és az íze erős lesz?
Jártunk régebben koktélozni, és általában 2 koktél úgy fejbecsapott, mintha 6 viszki kólát megittam volna...
Pina coladat szeretnék csinálni a hétvégén, és az ananászt szeretném stroh80-ba áztatni.
Mennyi ideig kell, hogy elérjem azt a hatást, hogy 1-2 koktél beüssön mindenkinél?
Egy egész napot állni benne sok lenne? Nagyon erős lenne a gyümölcs íze?
Hogyan csináljam, hogy jó legyen?
És a gyümölcsöt hogyan tálaljam a koktél mellé?
Vagy elég egyet szúrni a pohár szélére? Az is elég lesz?
1. milyen koktélt ittál? az nagyon nem normális, hogy 2 átlagos koktél úgy üt, mint 6×4 cl whisky kólával.
2. nem tudom, hogy jön ide a stroh-ba áztatott ananász, mert a pina colada ugye valami egész más, de nyugodtan áztasd akármeddig. Attól viszont nem fog jobban ütni, hogy ananászt áztatsz bele, max. gyorsabban fogják inni, ha finom.
Gondoltam az ananaszt is megeszik a koktel melle..
Epres koktelt ittam, tele volt eperdarabokkal es mind be volt aztatva es meg is ettem mindet.
Es a pincer szolt amikor latta h eleg hamar beutott hogy ne egyek tobb gyumolcsot.
Gondoltam dobalok a koktelba egesz ananasz szemelet vagy a szelere, ugyis megeszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!