A pálinkát lehet utólag javítani?
Figyelt kérdés
Van egy liter pocsék pálinkám. Nem szeretném, ha kárba veszne és én sem pártolom, hogy mással keverjük, de mégis... Ismertek olyan módszereket, amivel utólag el lehet érni, hogy jobb íze legyen?2015. febr. 15. 01:58
1/2 anonim válasza:
Csinálj belőle ágyaspálinkát,valamilyen gyümölcsel.pl. [link]
2/2 Phoney válasza:
Még jobban fedi a rossz ízeket, ha keserűlikőrt csinálsz belőle. De aztán úgy igyad, hogy egy rossz pálinka már néhány pohár után is ocsmány másnapot tud csinálni.
Ha rákeresel a Google-ön, hogy gyomorkeserű házilag, akkor találsz recepteket. Nagyon nem lehet elrontani, max. az arányokkal és a cukortartalommal kell variálni, szóval nem érdemes egyszerre az összes pálinkát megcsinálni, hanem hagyni kell belőle „hígítónak”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!