Bacardi rum. Isteni finom, akár tisztán is, de ha Sprite-al kevered... :)
2010. febr. 9. 15:11
3/11 anonim válasza:
vilmos körte alma v. körtelével
gintonic
vodka eperlével
ha nem bírod a rövidet akkor pezsgő valamilyen rostossal keverve.
2010. febr. 9. 15:22
4/11 anonim válasza:
Bols vodka olyan üdítővel keverve, amit szeretsz. Ez azért jó mert a jobb minőségű vodkáknak nincsan semmiféle utóízük. Alig, vagy egyáltalán nem fogod érezni benne az alkoholt. Csak aztán óvatosan.
2010. febr. 9. 18:26
5/11 anonim válasza:
Hát ez ízlés kérdése, hogy kinek mi a "normális/iható" íz. Mondjuk mi bulikban nem rögtön erős piával szoktunk indítani, előtte megalapozzuk a dolgokat kicsit, és úgy megyünk az egyre erősebb piákra. Tehát először legurítunk egy-két sört, aztán egy, esetleg két üveg bort megiszunk, aztán amikor már így van egy kis alap, akkor ugrunk egyet és jön a Bacardi meg a Vodka. De szerintem a tiszta vodkának is elviselhető, és egy-két pohár után már jó íze van, és könnyű tőle berúgni.
Tehát igen, ki mit szeret. Megkell kóstolgatni ezt-azt aztán meg ki mit szeret, azt iszik. Az meg, hogy könnyű tőle berúgni, ugye attól is függ, hogy ki mennyire bírja a piát.
2010. febr. 10. 00:20
6/11 A kérdező kommentje:
A vodkával az a helyzet hogy eddig mindig simán ment meg minden.De egyszer kicsit túllőttem a célon és hánytam tőle.Nem akarom részletezni de az utolsóban éreztem az izét és nagyon rosz volt.Szóval azóta rosszul vagyok a vodkától valahogy már nem birom semennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!