Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tescoban kiadnak 18 év alatt...

Tescoban kiadnak 18 év alatt italt?

Figyelt kérdés
Ajándékba vennék, egy jó minőségű whiskey-t!
2010. febr. 8. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem:[
2010. febr. 8. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát általában kérik a személyit, ha nem nagyon nézel ki 18-nak.

Inkább kérdezz ismerősöktől, hogy hol adják ki a szeszesitalokat. Vagy ha van 18 éves vagy feletti ismerősöd, akkor menj el vele, és vegye meg ő:)

2010. febr. 8. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:

nekem már adtak ki,bár én kinézek 18nak(nem beképzeltségből mondom)hanem a családom ilyen:)de személyit se kértek.

16L

2010. febr. 8. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez most egy fura kérdés...

Mert ugye tudod, hogy törvény tiltja, hogy 18 éven aluli vásároljon szeszes italt. Tehát elvileg nem adnak.

De ha szerencséd van és olyan pénztároshoz mész, aki nem kéri a személyid, akkor megveheted. Próbálkozni lehet.

2010. febr. 8. 19:02
 5/11 anonim válasza:
Én egyszer valamilyen konyhaboltban voltam karácsonyi ajándékot nézni, és mikor megyek ki, megkérdezik hogy miért nem vettem semmit. Mondom hát itt nem találtam semmi olyat ami kéne. És felajánlották, hogy vegyek egy jó bort. (14 voltam) Mondom nem, kössz :D
2010. febr. 8. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
estefelé nem hiszem, mert sokan vásárolnak ott:D am tőllem se szokták kérni, de haveroktól elkérikXD lehet többnek nézek kiXD am ha ki akarod hozni, akk vagy kérj el egy 18+os havertól személyit, olyantól aki hasonlít kicsit rádXD vagy hívd el h hozza ki:D
2010. febr. 8. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de ne idősebb pénztároshoz menj fizetni,hanem keress ha van pl diákot vagy fiatalt, szerintem ők lazábbak ;)
2010. febr. 8. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, de úgy nézek ki mint egy 15 éves:D El is kérik mindenhol a személyit.
2010. febr. 8. 20:23
 9/11 anonim válasza:
0%
gyökér, persze hogy nem XD
2010. febr. 9. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 22 éves ismerősöm aki úgy néz ki mint egy 15 éves, amikor először találkoztunk vele nem hittük el neki hogy 22 éves. :D

Az ezutáni kommentelőnek meg annyi, hogy nem kell gyökerezni azért, mert nem tud valamit. Segíteni kell. Te sem tudhatsz mindent, valószínűleg olyat se, amit más nagyon egyszerű és megszokott dolognak tekint, mint te azt, hogy a TESCO-ban 18 év alatt nem adnak ki piát.

Egyébként meg ja, nem adnak ki piát a TESCO-ban, se az Auchanban, meg az ilyen nagyobb áruházakban egyikben sem. Reál-ban meg ilyen szupermarketekben is necces a dolog, de van, hogy kiadják. Ami szinte mindenhol biztos hogy kiadják, azok az ilyen kis ABC-k meg ilyen sarki élelmiszer bolt meg ilyenek. Mondjuk ott drágább és nincs olyan nagy választék. Legegyszerűbb az, ha megkéred szüleid, hogy mennyenek el veled, és vegyék meg neked a TESCO-ban.

2010. febr. 10. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!