Lehet valahol bejelenteni hogy valószínűleg erősen vizezett a pia szórakozóhelyen/kocsmában?
2-es: elég szomorú hogy úgy gondolod a kocsmák és a szórakozó helyek spórolt pénzéből èpült. Ha már egy politika mentes kérdésnél politizálsz akkor legalább valami értelmeset mondhatnál mert ez csak röhelyes.
1.: köszi
Amit keres azt talál.
Akarsz jó sört inni, mint igazi ÁVÓs, ahol nem kell besúgnod senkit?
Mondj egy városrészt, ahol inni akarsz és mondunk neked jó ivókat.
Vagy vegyél üvegeset.
A kocsmárosnak meg véletlenül se szólj, nehogy emberi megoldást tudjatok találni!
Ne röhögtess már hogy még én vagyok a szemèt! Ne hogy már az legyen a normális hogy kutatnom kell egy olyan helyért ahol nem vernek át basszus.
Meg a kocsmárosnak szóljak...mert szerinted bevallaná. Aha. Ő se szól hogy vizezett piát ad egyébként. Múltkor is kértem egy fröccsöt, de mivel tudtam hogy elég híg így kértem bele +1 deci bort és még úgy is szar volt. Te meg azt mondod h én vagyok a sz@rházi. Gratulálok! Amúgy meg 2015öt írunk, túllèphetnél már a múlt évezreden.
Látom, nehéz a felfogásod!
Az "üveges sör"-ből melyik szavakat nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!