Milyen márkájú bort és sört ajánlanátok annak, aki még nem ivott alkoholt, de ki szeretné próbálni?
Borból én inkább egy 5 puttonyos tokaji aszút javasolnék 2006-2007-ből, vagy a villányi cabernet franc is nagyon finom, sörrel nagyobb bajban vagyok, de talán a Kuchlbauer Turmweisse jó lenne, ha ínyenc.
Ha jó a kommersz is, akkor Dankó Pista, Arany Ászok.
Borokhoz sajnos nemértek, de valami jó Tokaji aszút ajánlanék
Sörből viszont tényleg Heineken! Jól behűtött üvegeset! Én is, és sokan mások is azzal kezdték :)
Én "sörös" vagyok, talán ebben megpróbálhatok tanácsot adni...
Én elsőre mindenképp valami Lager sört ajánlanék, az Ale sörökkel várnék. Nekem speciel a Cseh és a Német sörök jönnek be, bár ezek elég karakteres sörök.
Nem javasolnám a kukoricadarát, grízt, vagy egyéb ilyesmit tartalmazó söröket, mert némelyiknek illúzióromboló utóíze van!Árpa,komló, maláta oszt slussz..
Továbbá óvakodnék a külföldi, de itthon palackozott söröktől, és inkább üveges legyen sem mint dobozos.
Nekem örök kedvencem a csapolt Pilseni, de elsőre az tényleg túl karakteres lenne, bár fene tudja.
szerintem jó választás lehet:
Radeberger, vagy a Warsteiner. Igazi sör íz, mellék-utóízek nélkül.
Vagy kellemes kis bajor sör a Munnich Gold....
Több nem sörös, vagy hölgy ismerősömnek nagyon bejött a Miller Genuine Draft. Ez egy lágyabb,"csúszósabb" sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!