Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyek a férfias szeszes italok?

Melyek a férfias szeszes italok?

Figyelt kérdés
Nem igazán ismerem az italok nagy részét, ezért kérek segítséget. Azért írtam, hogy férfias, mert amit kóstolóba kaptam női barátaimtól, aminek a nagy része vodka és keverékei ki nem állhatom. Csak sörben, borban és whiskyben vagyok otthon, ezért akarok újakat megismerni.

2014. nov. 24. 22:30
1 2
 11/18 Phoney ***** válasza:
100%

Nincsenek férfias italfajták. 1-1 italfajtán belül egyaránt van markánsabb és lágyabb véglet, ez még a pálinkánál vagy a bourbon whiskynél is így van...

Nyugodtan próbálj ki 1-2 érlelt rumot, brandyt, cognac-ot – kezdetnek pl. a whiskynél számodra megszokott árkategóriában.

2014. nov. 25. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

7. példája nagyon ott van, de nem igaz. Én pl. csak úgy szeretem a rakott krumplit, ha fullra van kolbásszal, de ha a kettő közül választani lehet, akkor az étteremben a herepörköltet választanám. Szóval nincs női és férfi étel/ital, csak ízlések és pofonok vannak.

Azok a vodkának nevezett izék amiket kaptál, ízesített micsodák, de semmi közük a vodkához. Az igazi szeszes ital, illetve szesz, az a házi pálinka.

(38/N)

2014. nov. 25. 08:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Én még soha nem láttam nőt minőségi konyakot vásárolni, szóval én leginkább azt mondanám.
2014. nov. 25. 13:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Az igazi szesz a házi pálinka? Na ne már! Itt is minden második házban van saját pálinka, hát hadd ne mondjam, hogy 100-ból 90 kb olyan mintha fertőtlenítő szer lenne, 5 iható és 5 valóban jó. A legtöbben ott cseszik el az egészet, hogy lefőzik 55%-osra vagy még erősebbre. Na, az már régen nem pálinka, legalábbis ízre biztos, hogy nem.
2014. nov. 25. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Erről döntse már el a sok szakértő, hogy nőies vagy férfias ital!

[link]

2014. nov. 25. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:

És ez?

[link]

2014. nov. 25. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a 15-ös női vagy férfi ital, de hogy ízléstelen, az biztos.
2014. nov. 25. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Whiskey in the jar :D
2014. nov. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!