Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha ketten isznak egy üveg...

Ha ketten isznak egy üveg rumot kólával az mennyire üti ki őket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Rutin kérdése. De általában elég jó hangulatot csinál, főleg ha kísérik sörrel :D
2010. jan. 29. 18:04
 2/11 anonim válasza:
84%

én ittam már ezeket együtt és közepesen ütött ki :D

ha nagyon ütőset akartok ajánlom a metaxát vagy a royal vodkát sprite-tal ;)

2010. jan. 29. 18:08
 3/11 Dávid ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi az az egy üveg:)

Ha fél literes, akkor az 5-5 felespohár, attól már kész vagy! Persze csak ha nem kajálsz közvetlenül előtte,mert akkor felszívja:)

2010. jan. 29. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
A kérdésből kimaradt: mekkora az a rumosüveg? féldeci? kétdeci? félliter? egyliter? Mert az szerintem, nem mindegy!
2010. jan. 30. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam már,hogy szörpöt ne igyatok!
2010. jan. 31. 17:18
 6/11 anonim válasza:
28%
már, nem azért de mi egyliter rumot kevertünk két liter kólával és a barátnőmet a detox vitte el.Jó bulizást
2010. jan. 31. 18:16
 7/11 anonim válasza:
Hát itt vidéken (:D) ugy kezdük a bulit hogy 4-5 rumkólát (deci-decibe) legurítunk...minket pl nem üt ki de nem tudni mennyire vagy edzett...de ha nem vagy edzett akkor számíts brutál fejfájásra másnap :D
2010. febr. 3. 19:02
 8/11 anonim válasza:
100%
Gondolom, félliteres rumra gondolsz és nem kétdecisre. Nos, be fogtok baszni. Nem katasztrogálisan, nem kell sem mentő, sem lélegeztető, de altatódalt sem kell Nektek énekelni. amit a rumról tudni kell. A legjobban hasznosuló alkohol. Ez annyit jelent, hogy a leghatékonyabban szívódik fel (bár ebben a pezsgő jobb) és az alkoholszint az össze pia közül a leglassabban csökken (ebben egyedülálló). A tengerészek éppen azért vittek rumot magukkal, mert ugyebár kis térfogat, nagy hatás. A kóla szénsavtartalma még pluszba fokozza a felszívódást, ami így, már a gyomorban elkezdődik. De belehalni nem fogtok. Minden esetre gondoskodjatok pizsamáróll a párna alatt, s az sem árt meg, ha valaki hozzátartozó a házból tudja, hogy rumos-kóláztok. a lépcsőn ui. q nagyot lehet esni. Életem közel 52 éve során már volt részem hasonló élményben - de beszámolni erről nem igen tudok :-))))
2010. febr. 4. 14:00
 9/11 anonim válasza:
Már 1974-ben az NDK-ban is ez dívott. Jól be lehet tőle rúgni.Szerintem az igazi rumot (cukornádból készül) nem szabad colával párosítani, max. kevés ásványvízzel.
2010. febr. 5. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Marhaság! Rum+cola? Én a rumot RUMMAL hive vagyok! Utálom a colát!
2010. febr. 5. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!