Ha ketten isznak egy üveg rumot kólával az mennyire üti ki őket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 18:01
1/11 anonim válasza:
Rutin kérdése. De általában elég jó hangulatot csinál, főleg ha kísérik sörrel :D
2/11 anonim válasza:
én ittam már ezeket együtt és közepesen ütött ki :D
ha nagyon ütőset akartok ajánlom a metaxát vagy a royal vodkát sprite-tal ;)
3/11 Dávid válasza:
Attól függ, hogy mennyi az az egy üveg:)
Ha fél literes, akkor az 5-5 felespohár, attól már kész vagy! Persze csak ha nem kajálsz közvetlenül előtte,mert akkor felszívja:)
4/11 anonim válasza:
A kérdésből kimaradt: mekkora az a rumosüveg? féldeci? kétdeci? félliter? egyliter? Mert az szerintem, nem mindegy!
5/11 anonim válasza:
Mondtam már,hogy szörpöt ne igyatok!
6/11 anonim válasza:
már, nem azért de mi egyliter rumot kevertünk két liter kólával és a barátnőmet a detox vitte el.Jó bulizást
7/11 anonim válasza:
Hát itt vidéken (:D) ugy kezdük a bulit hogy 4-5 rumkólát (deci-decibe) legurítunk...minket pl nem üt ki de nem tudni mennyire vagy edzett...de ha nem vagy edzett akkor számíts brutál fejfájásra másnap :D
8/11 anonim válasza:
Gondolom, félliteres rumra gondolsz és nem kétdecisre. Nos, be fogtok baszni. Nem katasztrogálisan, nem kell sem mentő, sem lélegeztető, de altatódalt sem kell Nektek énekelni. amit a rumról tudni kell. A legjobban hasznosuló alkohol. Ez annyit jelent, hogy a leghatékonyabban szívódik fel (bár ebben a pezsgő jobb) és az alkoholszint az össze pia közül a leglassabban csökken (ebben egyedülálló). A tengerészek éppen azért vittek rumot magukkal, mert ugyebár kis térfogat, nagy hatás. A kóla szénsavtartalma még pluszba fokozza a felszívódást, ami így, már a gyomorban elkezdődik. De belehalni nem fogtok. Minden esetre gondoskodjatok pizsamáróll a párna alatt, s az sem árt meg, ha valaki hozzátartozó a házból tudja, hogy rumos-kóláztok. a lépcsőn ui. q nagyot lehet esni. Életem közel 52 éve során már volt részem hasonló élményben - de beszámolni erről nem igen tudok :-))))
9/11 anonim válasza:
Már 1974-ben az NDK-ban is ez dívott. Jól be lehet tőle rúgni.Szerintem az igazi rumot (cukornádból készül) nem szabad colával párosítani, max. kevés ásványvízzel.
10/11 anonim válasza:
Marhaság! Rum+cola? Én a rumot RUMMAL hive vagyok! Utálom a colát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!