Te hány 7,5%-os fél literes sörtől csiccsentenél be?
Nem tudom, de tegyünk egy próbát..
Beszéljünk meg egy találkát, te fizeted a sört, én pedig adom magam, aztán majd elválik..
21 f
Hát egyszer ittam nagyobb mennyiségű erős sört. Az a 8.3-as Barth's strong volt. Érezni éppenséggel egyet is érzek, de 5-nél volt az hogy már eléggé jól éreztem magam mondjuk óránként egyet ittam 5 órán keresztül. Aztán utána kb. 2 óra alatt megittam 2 deci pálinkát, akkor már eléggé részeg voltam. Végül ittam még összesen 2 deci Jagert Whiskyt és vodkát, és akkor már cefet részeg voltam és széthánytam mindent.
19/F
Igazából én a folyadék mennyiség miatt hánynék.
2 szerintem a max, amit elviselne a szervezetem.
Azon is múlik, mennyi ideig iszom... Nem tudok literszámra dönteni be sört, egyszerűen nem kívánom. Azt csak a teával vagyok képes megcsinálni :)
Nos, 2-t már bizonyára megéreznék, de kellemes szinten. De könnyen lehet, hogy egyet is, ez sok dologtól függ, hangulat, mit ettem... (Egyszer 2,5 deci töménytől nem volt semmi, fél deci tokaji aszút viszont tipikusan megérzek, vannak fura dolgok. 3 feles tömény az, ami fölé nem szoktam menni, az már igencsak hat, de nem változtat a viselkedésemen és a mozgáskoordinációmon.)
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!