Tudtok nagyon jó forralt bor receptet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 19:30
1/1 anonim válasza:
1x így csináltam és sikere volt:
1 rozé
4 fehér
8 kisebb narancs facsart leve (kb 85-90 dkg)
2 citrom facsart leve
4 rúd fahéj
10 db szegfűbors
32 szegfűszeg
10 ek cukor
Másszor így csináltam és sikere volt:
2 fehér
3ek cukor
1 nagy rúd fajé
1 db ánizs
8 db szszeg
0.5 citrom
1 nagy narancs
15-20 perc
Az alkohol 78,4°C -on forr. Nem a vizet kell benne felforralni, hanem az alkoholt!! És abból is jó, ha marad benne. Ha zubogásig főződ, nem fog benne maradni szinte semmi.
80°C fölé nem érdemes menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!