Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 15 évesen ti menyi ittaltól...

15 évesen ti menyi ittaltól rugtatokbe?

Figyelt kérdés
Nekem egy liter bór is elég volt.

2014. okt. 28. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Direkt, mi? :D
2014. okt. 29. 00:59
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

nem tudom miért vannak meglepődve itt egyesek, én is ezt tapasztalom itt mifelénk, hogy 14-15 évesen már úgy isznak mint a felnőttek...

én 20 éves vagyok, de komolyan mondom, hogy amikor én voltam ennyi még nem ittunk alkoholt

az 50 fős évfolyamból egy kezemen meg tudtam volna számolna azokat, akik voltak már részegek

és nem azért, mert nem tudtuk volna beszerezni vagy mert mintadiákok voltunk, hanem egyszerűen nem érdekelt minket ez a dolog

úgyhogy én is tapasztalom az 5-6 évvel fiatalabb korosztálynál, hogy nagyon isznak, a lányok is, de elsősorban a fiúk

amúgy meg gondolom direkt beszélsz úgy az egy liter borról, mintha az kevés lenne :D

2014. okt. 29. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy liter bór (sic!) megölt volna. De a bor sem való még neked. A berúgás meg senkinek sem.
2014. okt. 29. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 évesen rúgtam be először. Akkor én éhgyomorra ittam meg kb. 7-8 deci házibort fél óra alatt. Nagyon rossz ízű bor volt, és volt benne legalább 14-15% alkohol nem mint az olcsó bolti borokba. Miután megittam nem volt semmi bajom és kb. egy fél órával később ütött be de akkor durván. Nem tudtam felülni a biciklimre. Haza kellett toljam. Bár olyan teljesen atomrészeg nem voltam, mert amikor bortól vagyok atomrészeg mindig szanaszét hányom magam, és nagyon másnapos is vagyok, akkor meg egyik sem volt. Minden esetre nem volt kellemes az az első berúgás. Most lassan 20 évesen megedződtem azóta. Most már többet tudok inni, de általában nem bort, mert az nagyon alattomos és hánytat is. Általában inkább sört meg töményet iszok.
2014. okt. 29. 16:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

igen a bor alattomos, főleg a jó bor

iszod iszod iszod aztán arra leszel figyelmes, hogy berúgtál :D

2014. okt. 29. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as válasz nekem is tetszett, köszi :D

Egyébként olyan 3 dl vodkától. Bortól nekem sosem sikerült berúgni.

2014. nov. 3. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!