Lehet valami baja a piának?
Nem, legalábbis egészségre ártalmasan valószínűtlen, főleg amiért a tömény alkohol soha nem romlik meg. A fém kulacsok meg direkt olyan fémből készülnek melyek nem mérgezőek.
De a másik oldalról, miért mit akarnál vele? Meginnád?
Mert az nem jó ötlet. Nem tudod mikor, miért és mi által került a padlásra. Teljesen ismeretlen eredetű a pálinka, én a helyedben inkább biztos ami biztos kiborítanám. Már több is veszett Mohácsnál.
Gondold végig, ha ez lehetséges lenne. Gyártanának fémből kis lapos üvegeket dugi piának?
Arra az esély, hogy a fémből oldódjon ki idővel méreganyag eléggé valószínűtlen.
De mert ismeretlen nem tudod mire lett esetleg rátöltve a pálinka, mit tároltak előtte a kulacsban, milyen pálinkáról van szó (mert pl ha benne a réz eleje nekimehet a szemednek), stb. Én erre gondoltam és nem arra, hogy valaki megmérgezte a pálinkát, majd a kulacsot feldobta a padlásotokra.
De legyen, mert látom a szándékot, úgy hogy egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!