Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit lehet innunk, hogy ne...

Mit lehet innunk, hogy ne érződjön a szesz szag az emberen? Van pár ötletem, de szerintetek?

Figyelt kérdés

Sört?

Bort fröccsként?

Vodkát? Vodka tonikkal?

Gin tonikkal?

Ezek jutottak valamennyire eszembe.

+1: Ha ivás után fogat mosunk, akkor utána nem érződik?

+2: Ha ivás után rágózunk, akkor utána nem érződik?

+3: Ha ivás után eszünk, akkor utána nem érződik?

2014. okt. 15. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem csodálkozom, hogy olyan alacsony az italkúltúra Magyarországon(tisztelet a kivételnek), a többség utána sem nézz a dolgoknak.

A bevitt alkohol túlnyomó része eloxidálódik a májban, a maradék mindössze 5-10% elbomlás nélkül ürül ki a szervezetből, vizelet formájában vagy a tüdőn keresztül (ezért érezhető az ittas állapotban levő személy leheletén az alkohol szaga).

Wikipédia-forrás

2014. okt. 15. 20:01
 12/12 Kutyus70 válasza:

Sokan a vodkára esküsznek... akár én is. Mégis meg vagyok győződve róla, hogy az alkohol az mégiscsak alkohol és nagyobb mennyiségben fogyasztva teljesen érezhető. Főleg egy olyan személy érzi meg aki nem ivott, vagy aki szinte sosem iszik. Tehát baráti tanács:

Ne rejtőzködj és ne titkolni akard, HANEM NE IGYÁL! :'( Ha meg már sajnos benne vagy akkor fordulj segítségért, például barátok, vagy egy szakember, addiktológus.

2018. ápr. 16. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!