1/6 anonim válasza:
Szerintem a forralt borba rum nem kell, csak cukor meg fűszerek.
2/6 anonim válasza:
Igen, első jól mondja, szegfűszeg, fahéj, esetleg gyömbér, citromkarika és cukor. Rum nem kell bele, az már valamiféle puncs lenne, és mindegy, milyen rumot teszel bele, az aromája a lényeg.
3/6 anonim válasza:
elég jó kombo lehet, még sose probáltam ...
5/6 anonim válasza:
Lehet bele tenni. Finom. Főleg, ha meg is gyujtod, akkor finomabb.
Egyébként majdnem mindegy. Csak arra vigyázz, hogy ne pálinka alapú, rum aromával ízesített mosogató levet önts bele. Hajós rumot szoktam, vagy sima sütő rumot. Mindig olvasd el, hogy ne tartalmazzon pálinkát.
6/6 Phoney válasza:
Igazi rumból (amire RUM – nem pedig „rum verschnitt” – van írva) kb. mindegy milyet. Az utánzatok közül keverésre korrekt a Portorico vagy akár a Sütő is, sőt, erre a célra szerintem még jobbak is, mint a 2e körüli olcsó rumok.
ma 01:19
A boltokban nem árulnak pálinka alapú kommersz rumot. Ha valami csoda folytán mégis, akkor megköszönném a márkanevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!