Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha a sufniban tartom a készülő...

Tripleh01 kérdése:

Ha a sufniban tartom a készülő almabort, ahova beáramlik a hideg levegő, meddig tartsam kint, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 15:40
 1/1 Phoney ***** válasza:
Úgy érted mennyi idő, amíg kiforr? Azt nem tudni előre. Ha már nem forr, akkor kész van (vagy rosszabb esetben megszakadt a forrás).
2014. okt. 11. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!