Miért nem tudok már berúgni úgy?
Még csak 18 éves vagyok, az kizárt dolog hogy kinőttem volna, bár elég korán kezdődött, mondhatni túl korán.. :)
Régen alig vártuk a pénteket, minden haver ottvolt a kocsmában, berúgtunk mint a mocsok és pörögtünk mint a franciakulcs, bolondoztunk, dáridóztunk.. Istenem mik voltak..
Mostanság viszont egyszerűen nem tudok berúgni, bármit iszok és bármennyit, keverhetek fröccsöt sörrel meg felessel, egyszerűen nem hat semmit, míg körülöttem minden ugyan olyan mint régen. Van egy rosszabbik eset, végre a mértéktelen ivászat meghozza a gyümölcsét és sikerül fejreállnom, de addigra már kb. hajnal négy lesz és vagy hazafelé ballagunk valahonnan, vagy már mindenki ki van szinte józanodva, illetve alszanak. Már discoba sincs kedvem menni, ugye ki az a hülye aki bírja ezt a marhaságot józanul?!?!?! berúgva viszont mindig király volt, egy egész hetet is el tudnék ott tölteni :D
Egyszerűen nem akarom ezt, más ennyi idősen kezd bele, Én meg mit csinálnék hétvégenként? Itthon olvasnék meg gagyi akció filmeket néznék?
Ha kihagynék vagy 3-4 hétvégét, akkor lehet megint visszanyerné a feelinget?
Mindenki így jár, elmúlik a varázs. Az sem fog teljesen segíteni ha kihagysz pár hétvégét.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!