Milyen kaja szívja legjobban az alkoholt?
Jelentkeztem egy pultos munkára ahol kötelező inni a vendégekkel, ha kérik.
Aber, én nem vagyok nagy ivó.
Viszont a pénz meg kell.
Szóval emiatt nem akartam nemet mondani.
Olyan gyógyszer nincs ami közömbösíti az alkohol hatását?
Vagy minden munkakezdéskor vágjak be valami zsíros ételt és 2 ital között 3 deci vizet?
Szépen fogok kinézni szezon végére.
Tényleg minden vendéglátós iszik?
van tabletta a túl sok alkoholra - 800ft/db ha jól tudom
Dehogy fogsz te meghízni szezon végére, majd megedződsz! Tibi atya ministránsa leszel! :)
viccet félre téve: Szinte minden kaja jó piálás alatt, de ami jól szívja a nedvességet az különösen. Egyél tampont, attól talán nem hízol. (elvben nem mérgező, csak nehezen emészthető, de biztos szokható).
Nem rossz, köszi a tippeket.
Én egy videon olyat láttam egyszer , hogy a lány kikért rövidet és mellé energiaitalt.
De az energiaitalos flakon vagy üres volt vagy kevesebb volt benne, mert mintha abba köpte volna vissza a rövidet.
Ez kivitelezhető?
:D
Mondjuk tény, hogy egyszerűbb colát inni amire azt mondja az ember hogy rumos cola..
:D
Nekem a gyros, a kenyérlángos, és a hambi szokott legjobban beválni :D
Mikor épp mi van nyitva, es mennyi pénzem van.
Bocs de milyen hely az ahol KÖTELEZŐ inni a vendéggel? Egyáltalán ki akar az ismeretlen pultossal inni?
Te dolgozni mész oda, nem szórakozni. Pénzt kell számolnod, kasszát kezelned, üvegpoharakat és palackokat rakosgatni ide-oda. Kötelező inni? Ez egy vicc. Én eddig csak olyat hallottam hogy a pultos lelkére kötötték hogy egy korty alkoholt sem ihat.
Sakáltanyában is ittak és lehúzták sörrel - beleköpték az üres üvegbe a piát.
De ilyen nincs, hogy kötelező inni a vendéggel, amúgy.
Zsíros kenyér hajmával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!