Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok minden nap 2...

Ha megiszok minden nap 2 doboz sört az gáz?

Figyelt kérdés
alkesz vagyok e?egészségtelen e?stb
2010. jan. 7. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem baj, bár néhány orvos mást mondana. de nem baj. gondolj csak vissza, a középkorban, sőt még Mozart korában is sört vagy bort ittak az emberek, mert a víz nem volt megfelelő tisztaságú. a sörnek sok kedvező élettani hatása van, az én szüleim is anya apa is megiszik minden nap két dobozzal. még sem alkeszek, nem megy az agyukra. tök normális. persze azért enned is kell hozzá megfelelően.
2010. jan. 7. 19:38
 12/14 anonim válasza:
52%
Miért iszod ? Szerintem igen. Egyszer-egyszer jól esik, de ha rendszeressé válik, az már nem normális. Igyál üdítőt, vizet, gyümölcslevet és ne alkoholt.
2010. jan. 7. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:

En is majdnem minden nap leguritok egy-ket sort. Nem vagyok alkesz, nem olyan reg beteg voltam, semmit nem ittam az orvossag miatt. A sor viszont jol esik altalaban, szeretem az izet. Na nem mindegyiknek, nem szokasom Sarkanyt meg Szalont inni...

RJ 19/F

2010. jan. 14. 02:32
 14/14 anonim válasza:
Nyugodtan idd meg, nem hogy bajod nem lesz tőle, de még egészséges is.
2024. jún. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!