Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borkészítésnél mi az a maligán...

Zenon kérdése:

Borkészítésnél mi az a maligánfok, hogyan lehet megmérni?

Figyelt kérdés

És palackozásnál meddig kell tölteni,dugóig vagy lehet

hézagot hagyni?


2010. jan. 6. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Malligand-nak írják:)

A bor alkoholtartalmát méri... és malligand készülékkel lehet megmérni.

Lehet hézagot hagyni.

2010. jan. 6. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Malligand-fok,fokmérő khm értem! :) Köszönöm a segítséget!


Tehát palackozásnál,ha levegősen tesszük el,nem ütközik ki borbetegség,se barnatörés,se ecetsavasodás,ha légmentesen le van zárva,igaz? És ha nem volt kénezve a bor??? :)

2010. jan. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!