Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha minden este megiszok egy...

Ha minden este megiszok egy üveg rozét, az már alkoholizmusnak számít?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, egy pár hónapja van ez így, egyszerűen érzem, hogy kell VALAMI, nem tudok elaludni, ha nincs bennem alkohol. Sajnos (vagy nem) korlátlan hozzáférésem van itthon mindenféle minőségi borhoz, sörhöz, rövidhez, apukámnak ez a hobbija, és észre sem veszi, hogy fogy az ital, mert mindegyikbe csak egyszer kóstol bele.

Van, hogy napközben is iszom, akkor inkább sört vagy valami likőrszerűt. Ha ez számít, elég hamar megérzem a piát, mert nem igazán eszek, és elég kicsi is vagyok (kb. 45 kg).

Ti ezt már alkoholizmusnak neveznétek? Kezdjek aggódni? Már tök automatikusan jön az egész "rituálé", fel se tűnik, hogy mit csinálok.

2014. júl. 1. 22:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Van, hogy feltűnik neki, de nem zavarja. Szerinte egészségesebb, mint a kóla.
2014. júl. 2. 05:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Ilyen mennyiségben egyáltalán nem egészségesebb, mint a kóla. Sőt! Napi egy pohárnak bizonyítottan egészségjavító hatása van, de minden további pohár csak rontja az egészséged. Onnantól kezdve, hogy megittad a második pohárral már el is vesztetted az első egészségjavító hatását.
2014. júl. 2. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ez már az.

Szerezz be egy pasit aki vigyáz rád, és lefoglal mással.

2014. júl. 6. 13:26
 14/20 anonim válasza:

Egy kis alkohol nem nagyon árt hisz segíti az emésztést és segít elaludni és stb, de ez a túlfogyasztás nagyon egészségtelen és elhüléshez vezethet és számos más káros hatása van!

Ő itt JustVidman aki bemutatja mit tudnak az alkoholos italok, nézz körül a csatornáján: [link]

2014. júl. 22. 09:25
 15/20 anonim válasza:
Elnézés rosszul írtam: elhülyüléshez vezethet
2014. júl. 22. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
aham, alkesz vagy. kar erted, ilyen fiatalon...kesobb sulyosbodni fog.
2015. szept. 20. 18:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Már napi kettőt tolsz?
2018. szept. 22. 21:11
 18/20 anonim válasza:
Napi mennyinél jársz?
2020. szept. 23. 17:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Élsz még?
2021. ápr. 4. 12:03
 20/20 anonim válasza:
19-es én is erre gondoltam :D :\
2021. ápr. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!