Nos voltunk a hétvégén ismerősökkel egy fesztiválon és hát kissé berugtunk anyumék nem vették észre! Sztetek gáz 12 éves lányként spicces állapotba kerülni?
Figyelt kérdés
#rédzegség
2014. jún. 30. 17:27
1/8 intrepid válasza:
Sztem 12 éves lány még ne igyon. Nem véletlenül hozták azt a törvényt, hogy kislányok nem kaphatnak alkoholt. Nem tekintem nagy bűnnek, de rongáld a szervezeted itallal ilyen fiatalon.
2/8 anonim válasza:
Nagyon gáz. És mit kerestél kislányként egy fesztiválon?Kivéve ha az Papp Rita koncert volt, bár kétlem...
3/8 A kérdező kommentje:
Interpid erről akk ugyanezt gondoljuk ! Sztem sem nekem való nem is szándékszom inni majd max 17 évesen !! A 2.-nak a szüleim a koncertnél voltak mi meg hátrébb a sátraknál ám 14 éves vagyok csak a gyors iras miatt kattant el !
2014. jún. 30. 18:54
4/8 anonim válasza:
14 évesen már simán belefér, űzzétek csak!!!
5/8 anonim válasza:
Na megszólalt egy másik 14 éves. Kíváncsi vagyok kedves utolsó, ha neked belefér a piálás, akkor gondolom a diákmunka is, hogy legyen miből finanszírozni a nagy ivászatokat.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem jó dolog berúgni ilyen fiatalon. De egy alkalom belefért, legalább tudod, milyen.
Ha ebből rendszert csinálsz, az nem ciki lesz, hanem káros. De ezt gondolom tudod.
7/8 anonim válasza:
Hát akkor elárulom, hogy 1. már rég nem 14 vagyok, 2. csak 18 éves koromig annyit dolgoztam, hogy sok 30-40 éves életében nem melózott annyit, 3. mi is volt hogy ittunk ennyi idősen, később meg.. ajjaj :D de mégis ember lett belőlünk..
Nem azt írta hogy fetrengett a sz*rában, hanem hogy "spicces állapotba kerül".
8/8 anonim válasza:
12-14 évig csak egyszer, nem gáz! Viszont, úgy maradni, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!