Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A fesztiválokon mennyire...

A fesztiválokon mennyire figyelik, hogy mennyi ételt italt és alkoholt viszel be?

Figyelt kérdés
Az alkoholt tudom, nem lehet. Bár gondolom a sátrakat és a hálózsákot nem kell ott kibontani előttük. Viszont sima vizet pl meg kaját (gyümölcs, konzerv, kenyér) lehet bevinni? Ha nem, akkor mennyire szabad a kijárás? Annyiszor megyek ki a városba, ahányszor csak akarok és nem szólnak ha egy nap 3-4x ott csámborgok? Bűr oké valszeg nem jegyeznek meg, de ki tudja...
2014. jún. 9. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Alkoholt nem lehet, a csomagokat pedig ki kell bontani a bejáratnál, mert átnézik. Ételt és alkoholmentes italt vihetsz. A kijárás teljesen szabad, ez nem egy iskolai tábor :)
2014. jún. 9. 10:18
 2/5 A kérdező kommentje:
És azokat viszonylag korlátlanul? Én elég nagy darav vagyok, nyáron melegbe óránként a fél liter víz semmi. Egy karton ásványvizet is bevihetek?
2014. jún. 9. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Bevihetsz, de az a tuti, ha megkérdezed a szervezőket. Viszont szerintem a karton ásványvíz nem a legjobb ötlet, mert nagyon felmelegszik és nem esik jól. Akkor már több értelme van bevinni egy üveggel és azt utántölteni.
2014. jún. 9. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Éjszaka lehűl az, lényeg hogy reggel mindigy legyen. Délig nem meldgszik nagyon fel, délután meg gondoüom úgyis a városba csatangolnánk
2014. jún. 9. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik fesztiválra gondolsz amúgy? Mindegyiknél pontosan fel van tüntetve a honlapon, hogy miből mennyit vihetsz. Alapvetően mindenhol az van, hogy ételből annyit vihetsz, ami még nem számít kereskedelmi mennyiségnek. Van olyan fesztivál, ahol egy belépés során egy darab másfél literes üvegnyi alkoholmentes folyadékot vihetsz csak be, szóval tényleg érdemes rákérdezned... :)
2014. jún. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!