Tudtok finom, közép árkategóriás vodkát ajánlani?
Figyelt kérdés
Ne legyen se olcsó, se drága. Olyan kéne, amit Tescobol vagy ilyen helyekről meg lehet venni. Ajándékba venném egyik ismerősömnek :)
Köszi előre is!
2014. jún. 2. 15:41
1/7 anonim válasza:
Hát én egy vodkára nem tudom azt mondani hogy finom bármilyen árkategória is, de a drágábbak sokkal lágyabbak, könnyebben csúsznak, és nem okoznak olyan durva másnaposságot. Egyébként Nem tudom nálad mi számít középkategóriásnak, vannak több 10 ezerért is vodkák, de szerintem a Finlandia, Smirnoff, Absolut már felső kategória, ezekből kb. 5000Ft 1 liter, van a Bols abból olyan 3500-4000 körül van egy liter és valamivel rosszabb az előzőeknél de még mindig jó, én ezt mondanám középkategóriának, és van a Kalinka, Royal, Kaiser trió, azokból meg 3000 vagy még az alatt megkapsz egy litert, ezek már nem olyan jók de még bőven az iható alsó-közép kategória, és vannak a kommerszek amiből 2500Ft alatt kijön egy liter olyant se másnak se magadnak ne vegyél ha rám hallgatsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy nekem mi a közép árkategória, az relatív. Ha a drágább vodkák 10 000-be kerülnek, az olcsóak 2 500-ba akkor 5-6000 ft a közép:)
De akkor annyiért ahogy olvasom van is.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de véleményeket továbbra is várok!
2014. jún. 2. 16:13
4/7 Kulcsos7 válasza:
A vodkától vagy legkevésbé másnapos, (ez lényeges) ha sokat sikerűl innod belőle, nagyon tiszta ital.
Nekem a Russian Standard és a Sztolicsnaja a kedvencem.
Sobieski sem rossz legalábbis nekem, és árban jóval olcsóbb.
6/7 A kérdező kommentje:
Végül a Finlandia mellett döntöttem. Köszönöm!
2014. jún. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!