Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tudtok finom, közép árkategóri...

Tudtok finom, közép árkategóriás vodkát ajánlani?

Figyelt kérdés

Ne legyen se olcsó, se drága. Olyan kéne, amit Tescobol vagy ilyen helyekről meg lehet venni. Ajándékba venném egyik ismerősömnek :)

Köszi előre is!

2014. jún. 2. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egy vodkára nem tudom azt mondani hogy finom bármilyen árkategória is, de a drágábbak sokkal lágyabbak, könnyebben csúsznak, és nem okoznak olyan durva másnaposságot. Egyébként Nem tudom nálad mi számít középkategóriásnak, vannak több 10 ezerért is vodkák, de szerintem a Finlandia, Smirnoff, Absolut már felső kategória, ezekből kb. 5000Ft 1 liter, van a Bols abból olyan 3500-4000 körül van egy liter és valamivel rosszabb az előzőeknél de még mindig jó, én ezt mondanám középkategóriának, és van a Kalinka, Royal, Kaiser trió, azokból meg 3000 vagy még az alatt megkapsz egy litert, ezek már nem olyan jók de még bőven az iható alsó-közép kategória, és vannak a kommerszek amiből 2500Ft alatt kijön egy liter olyant se másnak se magadnak ne vegyél ha rám hallgatsz.
2014. jún. 2. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Absolut
2014. jún. 2. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát hogy nekem mi a közép árkategória, az relatív. Ha a drágább vodkák 10 000-be kerülnek, az olcsóak 2 500-ba akkor 5-6000 ft a közép:)

De akkor annyiért ahogy olvasom van is.

Köszönöm az eddigi válaszokat, de véleményeket továbbra is várok!

2014. jún. 2. 16:13
 4/7 Kulcsos7 ***** válasza:
100%

A vodkától vagy legkevésbé másnapos, (ez lényeges) ha sokat sikerűl innod belőle, nagyon tiszta ital.

Nekem a Russian Standard és a Sztolicsnaja a kedvencem.

Sobieski sem rossz legalábbis nekem, és árban jóval olcsóbb.

2014. jún. 2. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Absolut, Finlandia
2014. jún. 2. 23:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Végül a Finlandia mellett döntöttem. Köszönöm!
2014. jún. 3. 19:57
 7/7 anonim válasza:
1906 vodka
2014. jún. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!