Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gyógyszerre ha alkoholt iszok...

Gyógyszerre ha alkoholt iszok milesz?

Figyelt kérdés

Úgy értem beteg vagyok , antibiotikumot szedek meg fájdalom csillapítót...

és hát ugye ma szilveszter van. és estére megyek party-zni...

csak nem tudom ihatoke

2009. dec. 31. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem valami remek ötlet. Ha szarul vagy, ne menj közösségbe, pláne, hogy megfertőzheted a többieket is. Amúgy sem túl szerencsés taknyosan, lázasan bulizni, inni meg pláne nem.

Gyógyszerre ne igyál, ha amúgy nem vagy már túl rosszul és nem bírsz magaddal, bulizz alkohol nélkül.

2009. dec. 31. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

gyógyszer+pia=drognak minősül.

hallotam már olyat aki így halt meg.

ne kockáztass.

2009. dec. 31. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Alkohol+gyógyszer??? :S:S 1 gy.szerre sem ajánlott inni. Ha "komoly" gy.szerre iszol megis halhatsz... volt rá példa az ismerőseim közt.
2010. jan. 1. 12:44
 4/8 anonim válasza:
0%
meghalsz
2010. jan. 2. 21:22
 5/8 anonim válasza:

én ittam már altatóra vagy nyugtatóra piát,és mégis élek:D

viszont eléggé meghülyültem.. veszélyes. de vicces :D

de mindnkinél más egyébként. ne tegyél ilyet! :/

én se fogok ( ...^o) ). nem szabad..

2010. jan. 2. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
hát jobban megfog ütni de attól függ mien erősségü gyógyszer én egy sima fejfájás csillapitora ittam 2liter boros kólát plusz éh gyomor hát összevissza szédölögtem pedig máskor sose másnap meg hihetetlen mien rossz volt
2010. jan. 2. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
rádborul az út,vagy a szárnyas egyszarvún körberepülöd a földet,miközben apró tündérlények kuckolják a talpadat:D
2010. jan. 16. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
felrobban a beled, és látják majd, hogy alakul át az étel kakivá :O :O. az tök jóóóóóóóó lehet :D
2010. febr. 13. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!