Káros ha 500ml monstert megiszok?
Sziasztok!
Káros ha 500ml piros monstert megiszok hetente 1-szer.
1 heti edzésem össze számolva 3-5óra kb.
vagy esetleg még egészséges is lenne.
energiaitaltól függ, hogy van-e benne, gondolom. nem tudom, mert nem élek vele, nyilván el kell olvasni az összetevőket.
angolul értőknek, ez azért nem több éves cikk, mégis írják a taurint (is):
Hát, azt nem mondom, hogy nem tudom, mi az a Monster, de azt bevallom, hogy azt kajak nem tudtam, hogy már nincs benne taurin O.o Érettségi idején ittam utoljára, annak meg már... Jézusom! 6 éve!
Bocsánat, tévedtem a taurinnal kapcsolatban.
A héten vettem a Lidl-ből 3 új ízű energiaitalt.
Mixxed up - Mojito, Mixxed up - Caipirinha, Mixxed up - Guave.
Mind a három magas koffein tartalmú. 30mg/100ml és mind a háromban van taurin és cukor is.
Szóval vannak, lehet kapni a régi elvek szerint gyártott energiaitalokat!
Mert amióta a chips adót bevezették, ha bevezették, azóta kevesebb cukrot, koffeint és taurint kell tartalmaznia az élelmiszereknek.
Persze vannak olyan energiaitalok amikben nincs se taurin, se koffein. Light, Zero, stb stb...
Az energiaital attól energia ital, hogy van benne koffein meg taurin meg cukor amitől energiát kapsz, szóval ha ezek nincsenek benne akkor az az ital már csak egy üdítőital lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!