Portoricoi rumot mivel lehetne inni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:00
1/8 anonim válasza:
colával+citromkarikával,de nagyon itatja magát, úgyhogy vigyázz vele:D
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló írja, de könnyen fejre állsz tőle, vigyázz :D.Én is kóstoltam már, finom, ha szereted a rumot, csak szerintem baromi édes :)
3/8 anonim válasza:
önmagában borzalom. az illata isteni, de miután megittam...csíp meg minden, szóval fujj. de koktélban biztos jó
4/8 anonim válasza:
Ha tisztán szeretnéd inni akkor kólát vagy valamilyen édes gyümölcslevet igyál hozzá kisérőnek sztem nem érdemes elrontani koktélba bár ha nem bírod...
koktélba meg az előbb leírt kuba libre de sztem ne citromkarikát hanem citromlevet tegyél bele sokkal jobb íze lesz bár én úgy szeretem ha egy kicsit savanyú...
5/8 anonim válasza:
20:12 - akkor ne kostolj Spitzet. Az 80%-os, nem kicsit durva. A portoricoi 60%-os, szerintem kifejezetten kellemes, nem kell kisero sem.
RJ 19/F
6/8 anonim válasza:
RJ 19/F,te egy Arany ember vagy,úgy van ahogy mondod,szerintem a válaszod hasznos. ;)
7/8 anonim válasza:
Leginkább magában kell inni, ne keverj semmit semmivel - ilyen jó piának ki kell élvezni az íz adta dolgait:) Az a lényeg benne:)
8/8 Phoney válasza:
pff.. a portorico 60% sima 96% finomszesz hígítva, ízesítve és festve, mindenhogy gáz. Magyarul kommersz, csak szép üvegbe töltik:)
(Ha valaki ismer egyéb itthoni "portorico"-t, legyen szívás már képet vagy valamit, érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!