Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet könnyen berúgni?...

Hogyan lehet könnyen berúgni? A szívószállás módszer miért jó? Leírnátok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanultam élelmiszer-italismereten, hogy a szájban már elkezd az alkohol felszívódni:D szóval ÁLLITOLAG ha nem is nyeled le, de a szádban tartod, akkor már a véráramba kerül. EZT IGY MONDTA KB A TANÁROM, NE OLTSATOK LE!!:D
2009. dec. 30. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

1 üveg eristoff + kevés kaja

1 üveg gyümis vodka + kevés kaja

ez volt két szilveszterem... a másnapi eredményt inkább nem részletezném :D:D

de azt mondják még az energia ital is rátesz kicsit, de ezt még nem próbáltam

2009. dec. 30. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Könnyen a vodkától xD

Legalábbis nekem így sikerült most szombaton...meg is lett az eredménye...

am a szívószálas módszer sztem is jó lehet, az első komizó véleményét osztom :D

2009. dec. 30. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
energiaital még jobban pörget ha piával kevered...gimis szerenádkor az utcán sétálva másfél literes Kobra energiaüccsibe kevertünk ízvodkát...hát hogy is mondjam...hirtelen mindenkinek megjött a hangja xD
2009. dec. 30. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A szívószálas módszertől azért lehet hamar berúgni,mert ivás közben sok levegőt is nyelsz.Ugyanilyen hatása van,ha tömény italt üvegből kortyokban iszol.Egy ismerős srác 2 deci pálinkától rúgott be hazafelé jövet úgy ,hogy nem tudott lábraállni
2009. dec. 30. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk gólyatáborban az volt az egyik feladat, hogy lenn volt a földön egy lavor, benne 2 lityi fehér bor meg 2 lityi víz. Ehhez kellett leguggolni 10 embernek, és szívószállal minél hamarabb kiszívni xD Na az ütős volt :D:D:D
2009. dec. 30. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Az energiaitalt nem javaslom, nagyon káros a szervezetre, főleg alkohollal keverve. Akkor már inkább igyál egy kicsit több töményet, vagy bólét (nagyon hatásos), ha már minden áron be akarsz rúgni.
2009. dec. 30. 19:16
 8/12 anonim válasza:
82%

Ha szívószállal iszol, akkor gyorsabban szívódik fel az alkohol, tehát nem rúgsz be jobban, csak hamarabb. Az evésnél ügyelj, hogy minél kevesebb zsiradékot tartalmazzon az étel. Ma már a legtöbb kajában sok a zsír és a cukor. Az ember nem is gondolná mennyi...(érdemes elolvasni az összetevők-nél)

A zsír lerakódik a gyomor és a belek falaira és lassítja az alkohol felszívódását a véráramba.

Kiürülés: kb 10%-át kileheled, 10% a vizelettel távozik, a többit a máj bontja le.

Remélem tudtam újat mondani!

2010. jan. 1. 05:46
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Gyors, olcsó módszer:

Lapostányér, 8 kifli, fél deci tömény. Mártogasd ki, garantáltan talicskában visznek ki.

Csak annyi: ugye nem gondolod, hogy gyorsan berúgni, ez emberhez méltó cél ? Igyál meg egy óra alatt egy pohár finom bort, pl. Tokajit, jó társaságban, beszélgetés közben és élvezd az életet!

2010. jan. 6. 08:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez az utolsó megoldás elég érdekes, ez hogy van? Komolyan beválik? Nem mintha ki akarnám próbálni, csak érdekesen hangzik xD

(Bocsi hogy OFF-oltam..) :D

2010. jan. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!